Hogy zajlik nálatok a Karácsony?
Ki disziti a fát?
Mikor?
Ebéd vagy Vacsora?
Énekeltek-e?
Milyen rokonokkal?
Milyen a hangulat?
mindent irjatok le:)
Kicsit későn irok vagy is tavaly kérdezted meg ezt de mind1...
Na nállunk az van hogy anyukám már hajnali fél3-kot fünt van és csinálja az ebédet az asztalt mindent. Addig én (24.ről van szó amúgy)felkelek,reggelizek ha esetleg odaférnék az asztalhoz mert tele van pakolva edényekkel és ha megis szólalok akkor anya kiabál hogy maradjak már csendbe mert csinálja a dolgát.Na akkor ettem fölöltöztem szépen és apával feldíszítjük a karácsonyfát és mivel műfa ezért több ideig tart mert össze is kell rakni.Na ha ez is megvan én félre vonulok gépezni tévézni stb. aztán úgy fél 2 körül megérkezik a család többi tagja nagyszülők,uncsitesók,nagynénik/nagybácsik.Ők odarakják az ajándékot a fa alá amit persze a kicsik rögtön észrevesznek meg minden és odarohannak kukkolni.:D
Na utánna elkészül a finom ebéd megyünk az ebédlőbe ami szép,tiszta és megvan terítve.Eszünk utánna kibontjuk az ajándékot és a gyerekek azokkal játszanak egész este,a felnőttek meg beszélgetni mennek.Utánna alszunk és persze mindenki nállunk alszik.:))
VÉGE
xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!