Hogy telik nálatok a karácsony?
Úgy értem,hogy mondjuk 24-e:reggel jönnek ezek 21:00 főztök
22:00 ajándékosztás
stb ;)
Persze bármit írhattok ami karácsonnyal kapcsolatos :D
Vagy véletlen egybeesés, vagy kezelni kéne, de a 83%-osok is egymással veszekedtek, meg a 78%-osok is. =D
Amúgy én azt hiszem, már 3 éve díszítem egyedül a fát. Általában 24-én reggel, de ma már délután túlestem rajta. Kitakarítottam a szobám, és utána felállítottam a jól bevált, 2,5 méteres műfenyőt. =)
Hát kb. úgy szokott zajlani, hogy délelőtt takarítás, sütés-főzés, utcsó ajándékok csomagolása. Öcsém idén tudta meg, hogy nincs Jézuska, úgyhogy nem kell átvinni a nagyanyámhoz, vagy elvinni sétálni. =D
Ajándékok be a fa alá, közös kajálás, aztán nekirontok a fának. ^^
16/F
16/F
Te idióta nem létezhet 2 ugyanolyan százalékkal ellátott felhasználó?
Vagy véletlen egybeesés, vagy kezelni kéne, de a 83%-osok is egymással veszekedtek, meg a 78%-osok is. =D
Vázoltam 2 lehetőséget. És nem volt benne az, hogy ugyanazon emberről volt szó. Jajj, de felkaptad a vizet. =)
De végülis Neked is le kell valakin vezetni a feszkót. Boldog Karácsonyt azért. =)
Karácsony előtt egy héttel feldíszítjük a műfenyőt anyummal. Karácsony előtt 2 nappal takarítás,aztán főzés-sütés kb.egy egész nap.24-én reggel én kimegyek nagyszüleimhez és tesómhoz és karácsonyi filmeket nézünk a tvben,mamám még valszeg süt és felállítjuk ott a fát az uccsó pillanatban:) Addig anyum itthon van az új pasijával.Este a keresztanyámékkal együtt ők is kijönnek mamámékhoz,tesómhoz és este olyan 6kor közös családi vacsi utána megrohamozzuk a fát^^
Mindenkinek boldog karácsonyt=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!