Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy telik nálatok a karácsony?

Hogy telik nálatok a karácsony?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy mondjuk 24-e:reggel jönnek ezek 21:00 főztök

22:00 ajándékosztás

stb ;)

Persze bármit írhattok ami karácsonnyal kapcsolatos :D

2009. dec. 23. 17:30
 1/10 anonim válasza:
74%
Nem lesz se fa,se ajándék.kajára is alig van pénzünk.
2009. dec. 23. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Bezzeg internetre van?
2009. dec. 23. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Az a kur*a halálom, hogy mindenki ezzel jön, hogy "internetre van"? Ez szétbas**a az idegemet...
2009. dec. 23. 18:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyugiiii :)
2009. dec. 23. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért, talán rátapintott valaki a lényegre?
2009. dec. 23. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Mert valószínüleg, akinek éppen nincsen pénze, vagy rossz anyagi helyzetbe került, egyből vissza kell mondania az internetet, nem? Mert akkor minden sokkal jobb és szebb lesz, igaz? Valószínűleg az internet bekötése nem a "kenyérre is alig futja" anyagi helyzetben történt. Na ezért idegesít ez rohadtul.
2009. dec. 23. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy véletlen egybeesés, vagy kezelni kéne, de a 83%-osok is egymással veszekedtek, meg a 78%-osok is. =D

Amúgy én azt hiszem, már 3 éve díszítem egyedül a fát. Általában 24-én reggel, de ma már délután túlestem rajta. Kitakarítottam a szobám, és utána felállítottam a jól bevált, 2,5 méteres műfenyőt. =)

Hát kb. úgy szokott zajlani, hogy délelőtt takarítás, sütés-főzés, utcsó ajándékok csomagolása. Öcsém idén tudta meg, hogy nincs Jézuska, úgyhogy nem kell átvinni a nagyanyámhoz, vagy elvinni sétálni. =D

Ajándékok be a fa alá, közös kajálás, aztán nekirontok a fának. ^^

16/F

2009. dec. 23. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:

16/F

Te idióta nem létezhet 2 ugyanolyan százalékkal ellátott felhasználó?

2009. dec. 23. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Vagy véletlen egybeesés, vagy kezelni kéne, de a 83%-osok is egymással veszekedtek, meg a 78%-osok is. =D

Vázoltam 2 lehetőséget. És nem volt benne az, hogy ugyanazon emberről volt szó. Jajj, de felkaptad a vizet. =)

De végülis Neked is le kell valakin vezetni a feszkót. Boldog Karácsonyt azért. =)

2009. dec. 23. 19:33
 10/10 Zümy ***** válasza:

Karácsony előtt egy héttel feldíszítjük a műfenyőt anyummal. Karácsony előtt 2 nappal takarítás,aztán főzés-sütés kb.egy egész nap.24-én reggel én kimegyek nagyszüleimhez és tesómhoz és karácsonyi filmeket nézünk a tvben,mamám még valszeg süt és felállítjuk ott a fát az uccsó pillanatban:) Addig anyum itthon van az új pasijával.Este a keresztanyámékkal együtt ők is kijönnek mamámékhoz,tesómhoz és este olyan 6kor közös családi vacsi utána megrohamozzuk a fát^^

Mindenkinek boldog karácsonyt=)

2009. dec. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!