Milyen a karácsony nálatok?
4 éve élek a férjemmel.Elsö karàcsonykor ö a csalàdjàval karàcsonyozott(màsik orszàg),én egyedül.Màsodik évben szintén nem volt itt,de én is megvoltam hivva karàcsonyra màsnàl.
3.éven együtt voltunk,de nem otthon karàcsonyoztunk.Idén vettünk elöször egy karàcsonyfàt,mü fa.Rengeteg diszt.Van most egy kisbabànk is,egyértelmü hogy itthon fogunk ünepelni.
Én màr megrendeltem a karàcsonyi ajàndékokat,egy honapi még dughatom a lakàsban:)
Utolso elötti nap kitakaritok minden helyiséget,este betölötm a kàposztàt.màsnap csak odateszem fözni,egésznap tv-t nézünk majd,ebédelünk,aztàn ha lesz hoesés,délutàn én szeretnék a kislànyommal akivilàgitott utcàn egy fél oràt sétàlni.
Hazajövetel utàn francia sali a vacsora meg fasirt,persze desszert is lesz azt hiszem tiramisu,meg kokuszgolyo.Megnézünk egy karàcsonyi filmet,és az ajàndékokat is oda teszem a fa alà.
Szaloncukor nàlunk nem kaohato,de vannak külön erre a célra bon.bonok ezt akasztok még majd a fàra.
Ma megyek még venni ho sprayt az ablakokhoz,és szerzek 1-2 élö fenyö fa àgat az illat miatt
nálunk teljes mértékben családi ünnep...együtt készülődik az egész család, együtt sütünk,főzünk,díszítünk,stb. együtt vacsorázunk, és utána jön a Jézuska és a felnőttek örülnek a gyerekek örömének...ajándékbontogatás, vidámság :) mióta együtt vagyok a párommal, azóta ingázni szoktunk a két család között, mert mindkét család szeretné, ha mindketten ott lennénk és nem csak a saját gyerekekük...ezért ebédre a párom családjához megyünk, és a koradélutánt ott töltjük, majd vacsorára hozzánk jövünk haza...
20/L
:)köszii mindenkinek
Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!