Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már nagyon elegem van mindenbő...

Már nagyon elegem van mindenből. Mit csináljak!?

Figyelt kérdés

Annyira rossz a kedvem,úgy érzem,hogy iszonyú fáradt vagyok,de nem fizikailag,vagyis egy kis részben úgyis,de inkább lelkileg,szellemileg.Több problémám is van mostanság,a családban vannak gondok,több betegségem is kiderült a napokban,sőt még mennem kell vizsgálatokra,nem jó a közérzetem se,rossz a kedvem,ideges vagyok,mindig sírhatnékom van,fogyózni se tudok,mert lehetetlen oda figyelni,hogy mikor mit eszik az ember,most ezt ne egyél ezért,azt meg amazért,egyiktől kiütéses leszek,a másik hizlal,és nem vagyunk nagyon eleresztve anyagilag,így nem tudok fogyózni,egyszerűen már belebetegszem ebbe,hogy mindig figyeljem mit eszek,mindig jól nézzek ki,közben a barátokkal is törödjek,meg a családdal,de magammal is foglalkozzak,ja és a tanulás is fontos persze.....ELEGEM VAN MÁR NAGYOOON!!:(

segítsetek,én ezt már nem bírom tovább!!!:(

2010. nov. 20. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nem sokat számít, de sokan vagyunk így. Nekem amikor a leginkább elegem van, akkor jó filmeket nézek, hogy egy kicsit jobban érezzem magam. Sajnos hosszútávon mindenképp az segít, ha fogyózni, sportolni kezdesz. Amikor magaddal foglalkozol, az megnöveli az önbizalmad, és az a környezetedre is pozitívan hat. Nem muszáj drasztikus dolgokba vágni, elég, ha apró célokat érsz el.

Gondolom lány vagy (a fogyózás miatt). Akkor kezd el a hajad extra ápolását is pl (4naponta kend be éjjelre ricinus olajjal - nem drága - reggel mosd meg, nagyon szép és egészséges lesz a hajad)! Szépítsd magad, hidd el, sokat számít! Használj illatokat, hallgass kellemes zenéket!

Képzeld magad azok helyzetébe, akik hallássérültek, vakok, mozgássérültek.. Ők mit szóljanak? Bármit megadnának a "problémás" életedért!

Tehát fel a fejjel!! :))

2010. nov. 20. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem ugyan ez, családi és még szerelmi gond is van mellé + még férfi is vagyok, annak a látszatát is fent kell tartani... NOS, melyikünknek rosszabb?
2010. nov. 20. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

Pont ez jutott az eszembe,hogy tudom,hogy ezek nem nagy gondok,másnak sokkal több baja van,de akkor se bírom már:(

Megpróbálom összeszedni magam.

2010. nov. 20. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Valamikor jól kikáromkodom magam (úgy, hogy senki se hallja), vagy morgok egy nagyot. :) Kicsit kiadom a gőzt..

Ha javasolhatok egy nagyon kellemes filmet: Holiday (Cameron Diaz).

Így van, szedd össze magad! Én is azt próbálom tenni.. :) Ha nem engeded át magad a depinek, akkor minden rendben lesz! A problémák azért vannak, hogy megoldjuk azokat! Na és a betegségek is a megoldatlan problémáink miatt keletkeznek, mert emésztjük magunkat miattuk..

2010. nov. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!