Vámpír szeretnék lenni. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
A "humoros" válaszolókat kérem, hogy kíméljenek! Ne is írjon aki viccel! Komoly válaszokat kérek. És vámpírok jelentkezését.2010. nov. 9. 20:38
31/36 anonim válasza:
Isten fiát Jézust elég sokan látták. Ne hasonlítsuk már Isten létét a vámpírokhoz,amelyek egyértelműen csak kitalációk. Isten léte viszont megkérdőjelezhetetlen.
32/36 dandi98 válasza:
lehetséges. szerintem a vámpírok ha léteznek is (vannak szerintem),akor eltérnek az általános róluk alkotott képről.hogy vért szívnak, az tuti. hogy hegyes fogaik vannak és fehér a bőrük meg falra másznak az már nem olyan biztos.ha többet akarsz tudni vagy keresni őket küldj privát emailt
33/36 anonim válasza:
Régen voltak vámpírok, beteg emberek voltak, akik a vérben találtak vasat, ugyanis vashiányosok voltak, amúgy vámpírnak lenni NAGYON SZaR.
34/36 anonim válasza:
Jó,felteszem hogy léteznek. De ha léteznek is nem tudsz átváltozni,teljességgel LEHETETLEN. De remélem ennyi idő után már nem is akarsz átváltozni. Benőtt a fejed lágya? Akkor jó. Amúgy hány éves vagy?
35/36 Prorok Dóra válasza:
Hány éves vagy? Csak azért kérdem mert nekem is volt ilyen időszakom sőt még most is van. egy kis idő múlva majd elmúlik
36/36 anonim válasza:
Jó hogy hiszel vannak!!!
Én is az vagyok szívesen átváltoztatnálak de nem tudnék leállni és megölnélek! :-(
Higgy tovább bennük!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!