Anyám..... Ilyenkor áldom Sztefánia Májer asszonyt...
Szekrénybe nem akarsz bebújni hogy eljuss Narniába? Abban segíthetek...
2010. nov. 11. 18:44
12/36 anonim válasza:
Szia!Már bocsáss meg,de vámpir??
Sztem ez teljesen kizárt.
Nem akarlak elkeseríteni,de ez olyan,mintha én pillangó szeretnék lenni...de sajnos nem lehetséges.:/
pedig jólenne.:)
2010. nov. 11. 18:53
13/36 A kérdező kommentje:
Már bocs mondtam hogy aki nem veszi komolyan ne is írjon..és pillangó is van. Akkor vámpír miért ne lenne?
2010. nov. 11. 18:58
14/36 anonim válasza:
nekem meg a Van Helsing az egyik kedvenc filmem mert vámpírokat fingatnak xD
2010. nov. 11. 19:34
15/36 anonim válasza:
a vámpírok azok vérszopó förtelmek!
2010. nov. 11. 19:36
16/36 anonim válasza:
láttál te már egyetlen egy kib*szott vámpírt is?(twilight meg ezek nem érnek -.-) mondanám, h ez olyan mint a nagy lábú, de ez rosszabb... ha lennének akkor nem gondolod, hogy feltűnt volna az emberiségnek, hogy kiszívott vérű eltűnt emberek hulláit találják meg itt-ott ezresével?
2010. nov. 11. 19:40
17/36 anonim válasza:
én láttam már Big Foot-ot :o az itteni zenekar karmesterének olyan nagy a lába hogy már csináltatja a cipőt xD
2010. nov. 11. 19:41
18/36 anonim válasza:
Most minek kell kinevetni??? Most oylan,mintha ti nem hinnétek pl Istenben,és kinevetnétek őt,mert ő keresztény,és hisz benne! (csak példa képp!) Én mindenben hiszek,és lehet hülyének meg idiótának hinni,de semmi nem változtat a döntésemen! De sajnos én sem tom hogy lehetsz vámpír! :S Pedig én is lennék! :D Bár ha olyan fájdalmas az átváltozás mint a Twilightban....:S Na mind1! Úgy hogy hagyjátok békén szegény kérdezőt,és normális válaszokat írjatok!!! Na,kellemes további éjszakát! :))
Üdv: Emma :)
2010. nov. 11. 20:06
19/36 anonim válasza:
Bízz benne! Pozitív hozzáállás! Légy optimista:)! Egyszer majd megtudod, hogy lehetsz vámpír...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!