Miért akar sok tini vámpír lenni, mire fel ez a nagy vámpír imádat mostanában? :O
1, Alkonyat. Behozta a média és minden befolyásolható kiscsaj el van tőle ájulva.
2, Elvontak. A gótokat,rockereket eddig is érdekelték a vámpírok,mert titokzatosak,különlegesek,félelmetesek. Engem is érdekelnek a vámpírok de én nem szívesen lennék az (mivel a vámpírok is csak zombik ha jobban belegondolunk).
én nem szeretnék
én híres rocker vagy zongorajátékos szeretnék lenni
21/f
a többiek azért mert ezt látták a twilight ban
a válasz egyszerű: Twilight(alkonyat)
Nekem pl elegem van hogy ilyen kis tinik(pedig én se vagyok öreg) csak azért szeretik mert romantikus giccses és állítólag helyes a főszereplő(robert pattison)(megjegyzem: szerintem ronda) pedig egy vámpírnak köze sincs az ennyire romantikázós stílushoz.Látszik hogy nem néztek még meg egy 1 db Vámpírkrónikás filmet sem. És most szerintem novemberben(mitudomén pontosan mikor lesz a folytatása) nagyon sok tini ül be a moziba csak hogy megnézen egy filmet(biztos jó ára van egy mozijegynek)(nem vagyok moziba járó típus) Engem pl. már vagy régebben megfogott ez a vámpírosdi és nem most. És máris attól tartják magukat vámpírrajongóknak magukat, hogy megnézték a filmet és elolvastak pár köteg könyvet(mikor a film kb egyenlő a könyvvel(nem tudom biztosan,nem olvastam) Max 2x megnézhető film de nekem nem jött be annyira
Ui:Az előfordulható helyesírási hibákért bocsánat
14/L
Mert behülyítették őket a Twilight-al. Most a fiatalok körében a vámpírozás a menő, főleg a lányoknál.
A sajnálatos ebben az, hogy nagy részük nem olvasott semmi vámpírosat a Twilighton kívül, vagyis csak egy kommersz, tinilányoknak írt sztorit ismernek... Hol van Anne Rice hírneve? Őt kéne így isteníteni, nem Stephanie Meyert....
Én is bírom a vámpírsztorikat (a Twilightot kivéve), sőt, goth vagyok és még Vampire szerepjátékos is (ha valakit érdekel, mi is az a szerepjáték: [link] )
Viszont én tisztában vagyok azzal, hogy ember vagyok, és a valóságban, ha léteznének egyáltalán, akkor sem akarnék vámpír lenni... (akkor már inkább farkasember ;P)
Köszönöm a válaszokat. :)
Az egyik válaszoló írta, hogy van egy ilyen témájú blogja, ha esetleg megírnád a címét, szívesen beleolvasnék, kíváncsi vagyok, hogy is néz ki ez a dolog pontosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!