Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért akar sok tini vámpír...

Miért akar sok tini vámpír lenni, mire fel ez a nagy vámpír imádat mostanában? :O

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 17:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

1, Alkonyat. Behozta a média és minden befolyásolható kiscsaj el van tőle ájulva.

2, Elvontak. A gótokat,rockereket eddig is érdekelték a vámpírok,mert titokzatosak,különlegesek,félelmetesek. Engem is érdekelnek a vámpírok de én nem szívesen lennék az (mivel a vámpírok is csak zombik ha jobban belegondolunk).

2009. okt. 19. 17:51
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Alkonyat és Robert Pattinson-mánia
2009. okt. 19. 17:56
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

én nem szeretnék

én híres rocker vagy zongorajátékos szeretnék lenni

21/f

a többiek azért mert ezt látták a twilight ban

2009. okt. 19. 18:08
 4/22 anonim válasza:
71%

a válasz egyszerű: Twilight(alkonyat)

Nekem pl elegem van hogy ilyen kis tinik(pedig én se vagyok öreg) csak azért szeretik mert romantikus giccses és állítólag helyes a főszereplő(robert pattison)(megjegyzem: szerintem ronda) pedig egy vámpírnak köze sincs az ennyire romantikázós stílushoz.Látszik hogy nem néztek még meg egy 1 db Vámpírkrónikás filmet sem. És most szerintem novemberben(mitudomén pontosan mikor lesz a folytatása) nagyon sok tini ül be a moziba csak hogy megnézen egy filmet(biztos jó ára van egy mozijegynek)(nem vagyok moziba járó típus) Engem pl. már vagy régebben megfogott ez a vámpírosdi és nem most. És máris attól tartják magukat vámpírrajongóknak magukat, hogy megnézték a filmet és elolvastak pár köteg könyvet(mikor a film kb egyenlő a könyvvel(nem tudom biztosan,nem olvastam) Max 2x megnézhető film de nekem nem jött be annyira

Ui:Az előfordulható helyesírási hibákért bocsánat

14/L

2009. okt. 19. 18:23
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Így van, Twilight-mánia van. De még mindig jobb, mint kb. egy éve, amikor mindenki Naruto akart lenni XD
2009. okt. 19. 18:59
 6/22 anonim válasza:
92%
Én írok egy vámpíros blogot és sok gyerek hisz vámpírnak, leveleikben kivétel nélkül arra kérnek hogy tegyem őket vámpírrá. Ha megkérdem hogy miért akarnak azok lenni, legtöbbször két választ adnak rá az egyik hogy olvasták az alkonyatot és jó leht annak lenni, a másik az hogy nem akarnak iskolába járni!
2009. okt. 19. 19:01
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Mert behülyítették őket a Twilight-al. Most a fiatalok körében a vámpírozás a menő, főleg a lányoknál.

A sajnálatos ebben az, hogy nagy részük nem olvasott semmi vámpírosat a Twilighton kívül, vagyis csak egy kommersz, tinilányoknak írt sztorit ismernek... Hol van Anne Rice hírneve? Őt kéne így isteníteni, nem Stephanie Meyert....

Én is bírom a vámpírsztorikat (a Twilightot kivéve), sőt, goth vagyok és még Vampire szerepjátékos is (ha valakit érdekel, mi is az a szerepjáték: [link] )

Viszont én tisztában vagyok azzal, hogy ember vagyok, és a valóságban, ha léteznének egyáltalán, akkor sem akarnék vámpír lenni... (akkor már inkább farkasember ;P)

2009. okt. 19. 19:02
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Már leírták fentébb, de én az Alkonyaton kívül még szét tudnám robbantani a hannah montana és háj szkúl mjüüzikel féle baromságokat is, undorító...
2009. okt. 19. 19:07
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Az egyik válaszoló írta, hogy van egy ilyen témájú blogja, ha esetleg megírnád a címét, szívesen beleolvasnék, kíváncsi vagyok, hogy is néz ki ez a dolog pontosan. :)

2009. okt. 19. 19:10
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg a Southpark miatt ) Kvázi... :D
2009. okt. 19. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!