Miért akar sok tini vámpír lenni, mire fel ez a nagy vámpír imádat mostanában? :O
Én meg se nézem az Alkonyatot ha hírből hallok róla, az a szerencse, hogy még a felkapása előtt a moziidőben láttam. És tetszett nagyon!
Azért a vámpír mánia, mert mindig kell valami. A Vámpírok titogzatosak, és szexik. ...
De az Alkonyat nagyon gáz, aki már látott legalább 3 épkézláb vámpíros filmet, az röhögni tud csak ezen. Csillog a bőrük a napfénytől... uhh
Mi az hogy goth köcsög???:@
Én Victoriánus goth vagyok és szerintem totál nem baj ha valakit érdekelnek a titokzatos dolgok.Jah és gothnak, gruftinak, emonak lenni a legjobb mert mi megértjük azt amit az átlagember nem..sok komformista köcsög..az átlagélet UNALMAS!!!!
Na, igen. Erről nekem is megvan a sajátvéleményem.
Alkonyat: egy nyáltenger. Ezt nem a vámpírtörténetekhez kellene besorolni, inkább valami romantikus kategóriába, abból is a legcsöpögősebbe. Azt hiszem, hogy Stephenie Meyer nem volt tisztában azzal, hogy hogyan milyen is egy igazi, vérbeli vámpírtörténet.
A filmet láttam, de elég is volt. Hát őszintén szólva, nem hagyott bennem maradandó élményt.
Nem mellesleg pedig, az alkonyat előtt is voltak „vámpírfanok”. Olyanok, akik a tiszteletes vámpír sztorikat kedvelik, nem az ilyen nyálban tocsogó reklámokat. Mert ugyebár az alkonyat sem más, /jó pénzt kaszálnak belőle, aztán majd szépen (lassan) ki megy a divatból/. És utána kifog érte rajongani? Elárulom, hogy: senki. Nem volt ez másképp a HSM-vel sem. Most lehet, hogy minden az alkonyat körül forog, de egyszer ez is kimegy a divatból.
Persze az olyan vámpír történetek, mint amilyeneket Darren Shan, vagy éppen J. R. Ward írt, nem lehet megunni, és nem mennek ki a divatból. De persze mondhattam volna akár Anna Rice nevét, vagy Laurell K. Hamilton, Charlaine Harris, Kresley Cole. Ők pedig csak egy néhány ember,a kik klassz vámpír történetekkel ajándékoztak meg minket. ;)
Nos, azt hiszem ennyi lennék. Bocs, az off-ért de szerintem igazam van. Bár ezt döntse el mindenki magának. ;)
Noelle. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!