Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért akar sok tini vámpír...

Miért akar sok tini vámpír lenni, mire fel ez a nagy vámpír imádat mostanában? :O

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Ez engem is nagyon idegesít! Szerintem az Alkonyat egy jó film (a könyvet még nem olvastam), de ez a mánia már borzasztó. Mindenki vámpíros könyveket ír, mióta divatba jött az Alkonyat és a sok hülye meg odavan érte.
2009. okt. 19. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Mer az emo már nem divat, kell valami új :P
2009. okt. 19. 19:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
én is vámpir akarok lenni :D az alkonytot nem olvastam/láttam. Vonz az örökélet és a sötétség :D
2009. okt. 19. 21:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
én nem olvastam végig a twilightot, nagyon is középszerű könyv, sablonos és giccses, csodálkoznék ha megváltoztatna egy egész generációt.
2009. okt. 20. 10:22
 15/22 anonim válasza:
100%
Mivel a lányok tini korban kezdenek érdeklődni a fiúk után. És egy olyan srác aki kicsit is jobban néz ki mint az átlag már rögtön amolyan "álompasi" lesz. És mivel a vámpíros filmekben általában helyes fiúk szerepelnek...
2009. okt. 26. 10:00
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
hát ezt nem tom honnan veszed h vámpírimádat van?!?!Am van magyarországon néhány goth köcsög aki vámpír akar lenni te azok analfabéták nem kell velük foglakozni.Sztem te az EMO/IMO szarságra hiszed azt h vámpírok akarnak lenni...
2009. okt. 27. 21:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én meg se nézem az Alkonyatot ha hírből hallok róla, az a szerencse, hogy még a felkapása előtt a moziidőben láttam. És tetszett nagyon!

Azért a vámpír mánia, mert mindig kell valami. A Vámpírok titogzatosak, és szexik. ...

De az Alkonyat nagyon gáz, aki már látott legalább 3 épkézláb vámpíros filmet, az röhögni tud csak ezen. Csillog a bőrük a napfénytől... uhh

2009. okt. 29. 12:22
 18/22 anonim válasza:
Igen, valószínű hogy az Alkonyat az oka. Én személyszerint szeretem a filmet és a könyvet is, de nem akarok vámpír lenni. Szerintem az ok az az, hogy nem elégedettek az életükkel és olyanok akarnak lenni, mint a amit a filmbe látnak. És szerintem jó film, és a könyv még jobb, szerintem jól ír az író nő. Egyébbként ez direkt fiatalabbaknak van írva, akik még hisznek a szerelembe. A nagyobbaknak vannak más vámpíros filmek. És ha nem tetszik, nem kell megnézni, sem el olvasni...
2009. okt. 30. 19:58
 19/22 anonim válasza:

Mi az hogy goth köcsög???:@

Én Victoriánus goth vagyok és szerintem totál nem baj ha valakit érdekelnek a titokzatos dolgok.Jah és gothnak, gruftinak, emonak lenni a legjobb mert mi megértjük azt amit az átlagember nem..sok komformista köcsög..az átlagélet UNALMAS!!!!

2010. febr. 7. 20:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, igen. Erről nekem is megvan a sajátvéleményem.

Alkonyat: egy nyáltenger. Ezt nem a vámpírtörténetekhez kellene besorolni, inkább valami romantikus kategóriába, abból is a legcsöpögősebbe. Azt hiszem, hogy Stephenie Meyer nem volt tisztában azzal, hogy hogyan milyen is egy igazi, vérbeli vámpírtörténet.

A filmet láttam, de elég is volt. Hát őszintén szólva, nem hagyott bennem maradandó élményt.

Nem mellesleg pedig, az alkonyat előtt is voltak „vámpírfanok”. Olyanok, akik a tiszteletes vámpír sztorikat kedvelik, nem az ilyen nyálban tocsogó reklámokat. Mert ugyebár az alkonyat sem más, /jó pénzt kaszálnak belőle, aztán majd szépen (lassan) ki megy a divatból/. És utána kifog érte rajongani? Elárulom, hogy: senki. Nem volt ez másképp a HSM-vel sem. Most lehet, hogy minden az alkonyat körül forog, de egyszer ez is kimegy a divatból.

Persze az olyan vámpír történetek, mint amilyeneket Darren Shan, vagy éppen J. R. Ward írt, nem lehet megunni, és nem mennek ki a divatból. De persze mondhattam volna akár Anna Rice nevét, vagy Laurell K. Hamilton, Charlaine Harris, Kresley Cole. Ők pedig csak egy néhány ember,a kik klassz vámpír történetekkel ajándékoztak meg minket. ;)

Nos, azt hiszem ennyi lennék. Bocs, az off-ért de szerintem igazam van. Bár ezt döntse el mindenki magának. ;)

Noelle. (:

2010. máj. 23. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!