Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vámpír szeretnék lenni....

Vámpír szeretnék lenni. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
A "humoros" válaszolókat kérem, hogy kíméljenek! Ne is írjon aki viccel! Komoly válaszokat kérek. És vámpírok jelentkezését.
2010. nov. 9. 20:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Van Helsing azt is írtja :D
2010. nov. 11. 21:23
 22/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20.06-os kérdező te legalább megértessz:D
2010. nov. 12. 15:50
 23/36 anonim ***** válasza:
Szívesen,barátaim szerint is megértő vok! :)) Remélem egyszer választ kapsz rá! :D (remélem én is xD)
2010. nov. 12. 21:11
 24/36 anonim ***** válasza:
nem az előőz válaszoló vok,de nem 20:06-os válaszoló? -.-" Figyejl má kicsit miket ízsr de ba**asz!
2010. nov. 12. 21:12
 25/36 anonim ***** válasza:

Én pedig a kérdező utáni vok,aki a szívesent írta. És kedves előttem válaszoló: Figyeljen oda miket ír? -.-" Egyszer azért lehet hibázni,nem? És amúgy meg te beszélsz??? Idézem: "Figyejl má oda mit ízsr te ba**asz!"

Hát ezt kijavítanám: Figyelj már oda mit írsz te....kedves kérdező! :)) (nem akartam kimondani,ami nem igaz!)

És ha te csak káromkodni tudsz,és nem a kérdésre válaszolni,akkor TE vagy a ba**asz! Bocsánat a káromkodásért! :S És asszem volt még helyesírási hiba,de nem ragoznám..:/

2010. nov. 12. 21:16
 26/36 anonim ***** válasza:

Jah,és az előző én voltam: Emma :)

:D

2010. nov. 12. 21:17
 27/36 A kérdező kommentje:
Köszi neked Emma:D És nekem is bocsi a helyesírási hibákért xD
2010. nov. 13. 11:26
 28/36 anonim válasza:

Jézuusom.."-"

OHH HALJÁTOK.NEM AZ VAN ITT,HOGY NEM VESSZÜK KOMOLYAN,HANEM AZ,HOGY NINCS ILYEN HOGY VALAKI VÁMPÍR LEGYEN.AKI AZT HISZI HOGY VAN,AZ HÜLYE,VAGY ÁLOMVILÁGBAN ÉL.EZ A VALÓSÁG!!!HAHÓÓÓÓ!!!!!

amugy vannak olyanok akik csak szeretnének v.mik lenni,azok meg nincsenek magukkal megelégedve.

Én így vagyok jó,nekem ahhoz,hogy jól érezzem magam,vagy normálisan boldogan éljek,ahhoz nem kell vámpirnak,vagy mindenféle misztikus sz*rnak lennem.

Na pá!!

2010. nov. 17. 18:29
 29/36 Anikacska válasza:
en hiszek benuk de meg nem lattam igazi vampirt ha lattok szoljatok...
2010. dec. 30. 13:23
 30/36 belllllla válasza:

Attol,h valamit nem latunk az meg nembiztos,h nemis letezik.

Istent se latta meg soha senki,megis vannak emberek akik hisznek benne.Akkor a vampirokban miert ne hihetnenek.Mindennek van valami valosag alapja,az lehet,h mar most nemleteznek,de sose lehet tudni,de lehet h regebben leteztek.

2011. jún. 24. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!