Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sokadik vezetési óránál...

Sokadik vezetési óránál tartok, az oktató még mindig mondja, hogy hanyasba tegyem a váltót, pedig tudom, hogy mikor hanyasba kell tenni. Nektek ezt meddig mondta? Engem eléggé zavar. Tenném 2-esbe és szól hogy kettes. Mintha nem tudnám..

Figyelt kérdés

Ti kértétek, hogy vigyen vizsgázni, vagy ő ajánlotta?

Én kezdem ezt az egészet lehuzasnak érezni

tegnap 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom ezt nem teszed szóvá, csak magadban forrongsz. Csak szóból értenek az emberek: meg kell mondani hogy te is tudod mikor kell váltani, és akkor szóljon ha rosszul csinálod. Ha már ennyitől eldurran az agyad, mi lesz a sok hülyével a forgalomban?
tegnap 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az elején mondta csak.

De ha ennyire zavar nem kell megvárni, hogy "afszkivan" legyen, lehet ám szólni is...

"Béla, szerintem kellő magabiztossággal kezelem a váltót. Szeretnélek megkérni, hogy csak akkor szólj, ha valamit benézek, mert eltereled a figyelmem."

Az oktató egy szolgáltatást nyújt, nem az általános iskolás "kuss a neved" stílusra fizettél be. Felnőtt vagy, tanulj meg kommunikálni.

Amúgy az #1es válaszán ajánlom az elgondolkozást.

tegnap 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elején magamtól kellett mondani, hogy mit csinálok, hogy tudjon rá reagálni, hogyha fasság lesz.
tegnap 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Keress másik oktatót ha nem vagy kibékülve vele.

De egyébként mondhatod is neki hogy zavar.

tegnap 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha bajod van azzal, hogy egy tanulóvezetőket oktató mondja mit csinalj, akkor vegezd el a B kat jogsit és majd utána reklamálj a melletted ülőnek, hogy kussoljon. Addíg meg vesd fel az oktatódnak, hogy köszi, úgy erzed megy, had próbáldd meg segítség nélkül.

tegnap 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!