Vezetni tanulok, a 60. óránál tartok. Ezek figyelmetlenség, vagy ügyetlenség?
szóval.
- van olyan, hogy nem veszek észre táblákat vagy korábban érzékelem a hatályának végét (pl van egy 30-as tábla ami ugye a kövi kereszteződésnél véget érne hacsak nem ismétlik és van hogy nem látom meg az ismétlő táblát csak soká, amikor már 40 km/h körül gyorsulok)
- olyan is előfordul, hogy észreveszem, elején betartom, majd elkezdek felgyorsulni észrevétlenül
- kormányforgatás nagyon sokáig nem ment pl, de most már elfogadható szinten van szerintem
- egyszer-kétszer az is előfordult már, hogy a 2x2 sávos útra (szerintem figyelmetlenségből) majdnem a szembesávra kanyarodtam rá.
Szerencsére nagyon jó oktatóm van, soha nem üvöltött még rám vagy hasonlók pedig biztos vagyok benne, hogy volt már ideges mikor ilyen baromságokat csinálok.. :DD
Az alapokkal van baj. Nem megy az autó kezelés.
Amíg azt nem tanulnod meg, felesleges forgalomban bénázni, nem lesz meg a kellő hatás.
Tanulj meg elindulni megállni, fordulni, tolatni, vészfékezni stb...
Ha ezek mennek csukott szemmel, akkor érdemes a forgalomban vezetni.
Nekem is jó oktatóm volt.
Nekem a 15. óráig a körforgalomban való kormányzás nem ment. Aztán letojtam. A 16. órán már ment. Utána minden órán érintettünk körforgalmakat. Nem lehet, hogy picit parázol Te is?
A tabla eszreveteleknel/feloldasnal és a parhuzamos közlekedésű utra rakanyarodás elb@szarintasanál egyertelmű, hogy koncentracios nehezsegeid vannak. Mondjuk ha nagyobb varosban csinalod a jogsit, akkor erthetőbb pl Pesten mert azt a kaoszt aki lenyomja 30 ora alatt az azert eleg jó, de ha nem, akkor kezdd el nezegetni a térképet és a neccesebb helyeket összeszedni fejben. Persze kirakhatnak új tablát barmikor, de nem valószínű, es ha már ismered a várost sokkal könnyebb lesz.
A parkolasnal meg szerintem valahogy kene nezned a tükörből a padkát, ugy egyszerűbb.
Én sem figyeltem. De mostmár belejöttem. Már a rendőr is észreveszem:D Az a lényeg, hogy ne csak az autó elé nézz,hanem távolabb.
Meg még egy jótanács, ha már megvan a jogsid, felejtcsd el a kormányfogást. Csak bal kézzel kormányozz és a jobb kezed mindig legyen szabad. Kanyarnál lehet kétkézzel. Sok hülye kétkézzel szorítja mintha nem tudom mi lenne :D
Jaa, még annyi, hogy az a jó sofőr, aki a másik hibáját kivédi.
Vidéki állat befékezett elöttem, neki koccantam 2 km/h-val.
K&H biztosító 411 ezerre hozta ki a kárt egy 20 éves renault meganeon.
Ugyhogy ésszel autózzunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!