Elkezdtem gyárban dolgozni és ilyen esetben mi a teendő?
Első rendes munkahelynek becéloztam egy gyárat, ahova fel is vettek. 2 hete dolgozok hivatalosan ott, viszont ebben a 2 hétben 1 hetes volt az oktatás.
Be is raktak engem egy helyre, ahol egy srác tanít be, viszont nem érzem úgy, hogy nekem ez menne.
Nem arról van szó, hogy nem értem mit kell csinálni, hanem arról, hogy egyszerűn nem tudnám ezt egymagam csinálni gyors tempóban, mert nem érem magam utól.
Mire megcsinálom az elősimításokat az alkatrészeken, addigra lejár a gép, azokból vehetem ki és rakhatom le egy másik állomásra, amit szintén én kezelek, de miközben veszem ki a gépből, addigra a "szalagon" jönnek még alkatrészek és folyamatosan ki kell szedjem azokat és félre rakni, mert máskülönben az előttem lévő nem tud haladni, de akkor még az utolsó állomáson is ezt meg azt kell csináljam és mire befejezem, jön még 2 alkatresz es mar ott tartok, hogy van 6 alkatreszem, amiken vegre kell hajtanom az elosimitasokat. (De kozben is jonnek az alkatreszek)
Megtoltom a gépet elinditom, kozben a masik gépbe is töltök be, de mikozben toltom be, vegez a masik gep, amibol szinten vehetem ki az alkatreszeket es rakhatom a végső allomasra, ahol még ott is kell velük foglalkoznom, de kozben jonnek alkatreszek es csak gyulnek egy gyulnek. Arrol nem is beszélve, ha egyet elbaszok az elosimitasoknal, kezdhetem a folyamatot elolrol, ami szinten azzal jar, hogy idot vesztek es gyulnek es gyulnek az alkatreszek.
Ezt a hetet is csak azert eltem tul es azert ertem magam utol, mert a srac, aki tanit be segitett. Aztan mondta nekem a srac, hogy jovoheten hetfon es kedden nem lesz tehat az isten tudja mi lesz velem hetfon, mert hogy egyedul ezt nem tudom csinalni az biztos. (Egyebkent elmondtak nekem, hogy ez a sor ugymond 2 emberre volt, csak mivel keves ember van, ezert 1 ember csinalja.)
Hiaba lennek ott meg egy hetet, akkor sem tudnam egyedul ezeket vegig csinalni.
Azt tervezem, hogy szolok a muszakvezetonek, hogy nem-e tud atrakni valami masik helyre, ami egy kicsit "konnyebb". Mennyi esely van ra, hogy nem fog emiatt kiakadni? Ilyenkor mi a teendo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!