Éppen elkezdtem kezelni a hüvelygombát, de pont megjött. Ilyenkor mi a teendő?
Nem szoktam számolgatni, hogy mikor fog megjönni, mert kb 1 hónapos, de általában 1-2 naposan változó. Így tudtam, hogy az előző hónaphoz képest 24-e körül fog megjönni. Tegnap vettem betadine hüvelykúpot, amiből egyet tudtam elhasználni, reméltem többet sikerül, de ma megjött. A betegtájékoztató azt írja, ilyenkor is használjuk, de keresgéltem, és sokan azt írták hogy úgyis kijön, szóval nincs sok értelme. Viszont nem tudom, hogy ha 7 napon keresztül nem használok rá semmit az nem baj? Nézegettem otthoni gyógymódokat, olvastam, hogy a szénhidráttól szaporodik. Láttam ezt a candida diétát is. Aki próbálta már esetleg írna róla? Miket tudnék még csinálni, amik segítenek? Akár teák, vagy kaják..
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Igen a só valóban kicsit száríthatja a hüvelyt, de 3-4 napos használata viszont csodákra képes és nem májromboló, mint egy-két gombaellenes gyógyszer.
És viszonylag hamar rendeződik a hüvely nyálkahártyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!