Van egy újonnan rendelt kártyám, amikor elkezdtem a driver telepítőt azután egy kicsivel fekete lett a kép, de a háttérben lehetett hallani a rendszerhangokat. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 09:10
1/3 anonim válasza:
Ha frissíted vagy telepíted az illesztő programját bizonyos szakaszokban nem lesz kép, legalábbis amíg azt használod. Ha úgy van dugd át az integrált kártyához és nézd meg mi van, feltéve, ha pc-ről van szó. Mert ugye semmi bővebb kifejtés, hogy mibe, hogyan és mit.
2/3 anonim válasza:
Na meg az sincs a kérdésben, hogy milyen kártyát. Hang/hálózati/videó?
3/3 anonim válasza:
Én is csak a kulcsszónál néztem, hogy Nvidia GeForce, mert tényleg oda kell ezt rakni, ha esetleg valaki nem nézi ezeket, akkor ne is tudjon segíteni.
Ott viszont tényleg normális az, hogy elmegy a kép, csak ha nem jön vissza, akkor valami hibára mehetett, azt meg képernyő nélkül nem igazán lehet megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!