Mi lesz ha nem tudok regisztrálni az Ügyfélkapu+-on? Gyakorlatilag a Jan. 15.-i határidőt lekéstem már , de lehet regelni később? Elvész e az eddigi adathalmazom a régi Ügyfélkapun?
1-hez:
A lépéseket végig kell csinálni, itt le van írva pontosan: [link]
Egy dolog hiányzik a végéről: ki kell pipálni a "törlőkódot elmentettem" szöveget, ez lehet, hogy a következő képernyőre csúszik át. (Tényleg c@r, vagyis nem ügyfélbarát a rendszer, de azért megoldható a feladat.)
Egyébként 55 éves nő vagyok, nem egy IT guru.
Akkori kódot másolj ki az authenticatorból, ami akkor van, amikor már a kódot kéri az Ügyfélkapu+ regisztráció, vagy ha már van Ügyfélkapu+ regisztrációd, amikor belépéshez odajutsz, hogy a kódot kéri; nem jóval előbb levőt. Azért fél perc csak elég két kattintásra a bemásoláshoz, de akár kézzel történő beíráshoz is.
Ha még nincs sikeres Ügyfélkapu+ regisztrációd, akkor miért késtél el? Még van 27 és fél óra. Illetve, akármennyi, mert később is lehet regisztrálni, csak amíg nem lesz, addig nem tudsz olyan szolgáltatásokat elérni, amihez Ügyfélkapu+-al, vagy DÁP-al lehet belépni; mert holnapután már nem lesz jó belépéshez az egyszerű ügyfélkapu.
Ha sikerült az Ügyfélkapu+ regisztrációd, de át akarsz térni email ellenőrzésre, akkor a törlőkóddal törölheted az Ügyfélkapu+ regisztrációt, és csinálhatsz emailban küldött kódos új regisztrációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!