Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz ha nem tudok regisztrá...

Gungasam kérdése:

Mi lesz ha nem tudok regisztrálni az Ügyfélkapu+-on? Gyakorlatilag a Jan. 15.-i határidőt lekéstem már , de lehet regelni később? Elvész e az eddigi adathalmazom a régi Ügyfélkapun?

Figyelt kérdés
Sokat szerencsétlenkedtem és úgy megutáltam az egész digitális sz@rságot , hogy hányásom van tőle. Most elkezdték verni a harangot, hogy e-mailben is lehet intézni a második lépcsős azonosítást. Jól elkú@ták mert nagyon elkéstek vele. Letöltöttem a google autentikátort de nem értem, hogyan , hova lehetne beírni azt a számot ami hip-hop megváltozik mire beírnám, mert félpercenként másik jön! Az sem százas aki ezt kitalálta, hiszen hol van annyira gyors a kapcsolat az Ügyfélkapuval, hogy fél perc elég lenne bár milyen azonosításra. Fel sem kínálják az állampolgárnak azt az oldalt ahol regisztrálhat, kódot adhat meg. Ráadásul mindig karbantartás van pedig még csak most indult be. Annyira zavaros ez az egész mint a NER-lovagok pénzügyei....Érdekes, hogy a Google böngészőn és e-mailen két pillanat ez ami a Mo.hu-nak egy kínkeserv.

#ügyfélkapu #utólagos regisztráció #adatok megmaradása
jan. 14. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem késted le, én is ma csináltam meg, majdnem három percig eltartott ;)
jan. 14. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1-hez:

A lépéseket végig kell csinálni, itt le van írva pontosan: [link]

Egy dolog hiányzik a végéről: ki kell pipálni a "törlőkódot elmentettem" szöveget, ez lehet, hogy a következő képernyőre csúszik át. (Tényleg c@r, vagyis nem ügyfélbarát a rendszer, de azért megoldható a feladat.)

Egyébként 55 éves nő vagyok, nem egy IT guru.

jan. 14. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkori kódot másolj ki az authenticatorból, ami akkor van, amikor már a kódot kéri az Ügyfélkapu+ regisztráció, vagy ha már van Ügyfélkapu+ regisztrációd, amikor belépéshez odajutsz, hogy a kódot kéri; nem jóval előbb levőt. Azért fél perc csak elég két kattintásra a bemásoláshoz, de akár kézzel történő beíráshoz is.

Ha még nincs sikeres Ügyfélkapu+ regisztrációd, akkor miért késtél el? Még van 27 és fél óra. Illetve, akármennyi, mert később is lehet regisztrálni, csak amíg nem lesz, addig nem tudsz olyan szolgáltatásokat elérni, amihez Ügyfélkapu+-al, vagy DÁP-al lehet belépni; mert holnapután már nem lesz jó belépéshez az egyszerű ügyfélkapu.

Ha sikerült az Ügyfélkapu+ regisztrációd, de át akarsz térni email ellenőrzésre, akkor a törlőkóddal törölheted az Ügyfélkapu+ regisztrációt, és csinálhatsz emailban küldött kódos új regisztrációt.

jan. 14. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Huszonöt évvel ezelőtt nekem sem lett volna gond, de akkor mással voltam elfoglalva. Sokat melóztam és ott volt a család és nem volt ügyfélkapu sem ellenben volt World of Warcraft. Kisé idegesebb vagyok mint rég. Talán mert már nem WOW-ozom? A kérdésem feltevése óta megnyugodtam. Na és ha nincs is ügyfélkapum? Végül is tüzet rakni és begyújtani naponta , az sokkal fontosabb mint egy szaros digitális kapcsolat ami ráadásul nem is ügyfélbarát. Bezzeg fizetni milyen könnyű és gyors és már réges-rég két lépcsősen!
jan. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.