Nem tudok belépni az ügyfélkapu+-ba?
Figyelt kérdés
Eddig működött a google authenticatorral,küldte a kódot,nem hazsnáltam egy ideig,mos tnem küldi a kódot..gondolom megint kellene az ügyfélkapu qr kód..viszont azt nem fényképeztem le..mi a teendő ilyenkor?ma 13:34
1/4 anonim válasza:
Ez képtelenség, a Google hitelesítő folyamatosan generálja a kódot, nem áll le magától. Megvan még a hitelesítőben az ügyfélkapuhoz tartozó bejegyzés? Esetleg a beállításaiban próbálj egy időszinkronizációt csinálni.
Ha nem mentetted el a kódot, és nem működik most valamiért, akkor nem fogsz tudni belépni a generált kód nélkül a profil beállításaiba. Ha valamiért nem működik a kódgenerálás és nem derül ki az oka, és nem tudsz emiatt belépni a fiókba, akkor marad a személyes segítségkérés egy kormányablakban.
2/4 A kérdező kommentje:
A google accounthoz folyamatosan generálja a kódot..de az ügyfélkapuval valamiért nem dolgozik össze,valószínűleg a hitelesítőben nincs meg az ügyfélkapuhoz tartozó bejegyzés,nem tudom mi történt...
ma 13:58
4/4 A kérdező kommentje:
Ügyfélkapu+ megcsináltam decemberben,működött is,be tudtam lépni.Küldte a google hitelesítőre a kódot,beírtam ment minden szépen.Aztán ma be szerettem volna lépni,és nem küldi a kódot.Ha a google accountomba akarok belépni,akkor azt küldi rendesen..Elképzelésem nincs mi lett vele,hülye voltam hogy nem csináltam pc-nm screenshotot a qr kódrol mikor aktiváltam az ügyfélkapu+-t..
ma 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!