Telekom optikai internet?
Mi kell ahhoz, hogy a telekom behúzza az utcába az optikai kábelt?
Mikor bementem azt mondták egy ház miatt nem húzzák be, de én nem hagyom magam lerázni.
A digi behúzta a szomszédnak, zsákutca, az utca legvégéig kellet húznia ráadásul. Ráadásul ingyen megcsinálták neki, nem számoltak fel plusz költséget.
Telekomnál ezt hogy lehet elérni? Maguktól nem érdekük, igyekeznek lerázni az embert. Írassam alá a szomszédokkal, hogy kell ilyen kábel vagy mi?
Ha ez volt az indok, gondolom ha összeszedsz jópár embert az utában, akkor megfontolják a bekötést.
Csak az a gond, hogy az emberek nagy részének a digis 1000/300-as net is bővel elég, nem kell a 2/1-es telekom optika. Pláne hogy (saját előfizetésieim alapján, nekem mindkettő van, 2 külön helyen) a digi 1000 FTTH 3800 ft (csomagban, TV-vel), a telekom 2/1 (itt nincs TV) pedig 7281 ft.
Esetleg megkeresheted az ellenzéki "szomszédokat" hogy váltanának-e hogy ne a kormányközeli vállalatok/emberrek zsebét tömjék... mondjuk a másik meg külföld, szóval egyikkel sem járunk túl jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!