Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha van egy előfizetésem ami a...

Ha van egy előfizetésem ami a telekomnál van és mondjuk én az optikai kábelt át dugom egy másik hálózatról (mondjuk digi) akkor tud működni a modem?

Figyelt kérdés
Csak mert költözéskor elvittem magammal a modemet és az új helyen nincs telekom kiépítve csak a digi.

máj. 18. 19:42
 1/7 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%
Nem. A szolgáltatótól kapott modem, az nem igazán fog működni másik szolgáltató hálózatában, de azt amúgy is vissza kell adnod. Esetleg egy Faktory reset után, de ez sem biztos.
máj. 18. 19:54
 2/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
75%

az ahoz van telekomhoz

de ha van digi kabel hogyan?

csak ugy levegoben de elo?

mert vagy van modemje

vagy routerbe dughato ha modembol jovo kabel

máj. 18. 19:56
 3/7 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%

Vagy csak nem volt egyértelmű a kérdésed. :)

Van aktív TKom előfizetésed, de az új lakásban nincs TKom, csak DiGi, amire nincs előfizetésed.

Ezt a szolgáltatóval tudod tisztázni, mert használják egymás hálózatát sok helyen. Az ügyfélszolgálatot keresd meg ebben az ügyben. :)

máj. 18. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarod dugdosni, amikor a szolgáltatónak kell a modemet biztosítani? Ingyen neted nyilván nem lesz, ha meg előfizetsz, kijön az ember és megcsinálja...
máj. 18. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ebből egy kukkot sem értek. A modem/ONT az a szolgáltatóé. Nem is értem hogy nem keresik rajtad/fizettetnek veled kötbért.

Ha meg befizetted a digit, azok hozzák majd a saját ONT-jukat. Mi a szarért használnák egy másik szolgáltatóét wtf. Nem is ugyanolyan rendszereket használnak (pl telekomnál iptv, diginél koax dvb-c). ráadásul ez az eszköz ingyen kerül hozzád, erre nem kell külön díjat fizetni. Akkor kell, ha eltűnik.

máj. 18. 22:58
 6/7 anonim válasza:
Felesleges. Én fél éve, a bekötés óta folyamatosan szenvedek velük. A Diginél is szarabb. Elég belőle.
máj. 20. 10:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Időközben megkaptam a választ a szerelőtől ami így hangzik: mivel minden eszköz egyedi azonosítóval rendelkezik ezért a hálózat vissza dobja sőt le is tilthatja a készüléket. Tehát nem lehet használni mivel tudja a hálózat hogy milyen eszközök vannak rajta.
jún. 8. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!