Ha van egy előfizetésem ami a telekomnál van és mondjuk én az optikai kábelt át dugom egy másik hálózatról (mondjuk digi) akkor tud működni a modem?
az ahoz van telekomhoz
de ha van digi kabel hogyan?
csak ugy levegoben de elo?
mert vagy van modemje
vagy routerbe dughato ha modembol jovo kabel
Vagy csak nem volt egyértelmű a kérdésed. :)
Van aktív TKom előfizetésed, de az új lakásban nincs TKom, csak DiGi, amire nincs előfizetésed.
Ezt a szolgáltatóval tudod tisztázni, mert használják egymás hálózatát sok helyen. Az ügyfélszolgálatot keresd meg ebben az ügyben. :)
Én ebből egy kukkot sem értek. A modem/ONT az a szolgáltatóé. Nem is értem hogy nem keresik rajtad/fizettetnek veled kötbért.
Ha meg befizetted a digit, azok hozzák majd a saját ONT-jukat. Mi a szarért használnák egy másik szolgáltatóét wtf. Nem is ugyanolyan rendszereket használnak (pl telekomnál iptv, diginél koax dvb-c). ráadásul ez az eszköz ingyen kerül hozzád, erre nem kell külön díjat fizetni. Akkor kell, ha eltűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!