Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha van egy előfizetésem ami a...

Ha van egy előfizetésem ami a telekomnál van és mondjuk én az optikai kábelt át dugom egy másik hálózatról (mondjuk digi) akkor tud működni a modem?

Figyelt kérdés
Csak mert költözéskor elvittem magammal a modemet és az új helyen nincs telekom kiépítve csak a digi.

2024. máj. 18. 19:42
 1/7 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%
Nem. A szolgáltatótól kapott modem, az nem igazán fog működni másik szolgáltató hálózatában, de azt amúgy is vissza kell adnod. Esetleg egy Faktory reset után, de ez sem biztos.
2024. máj. 18. 19:54
 2/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
75%

az ahoz van telekomhoz

de ha van digi kabel hogyan?

csak ugy levegoben de elo?

mert vagy van modemje

vagy routerbe dughato ha modembol jovo kabel

2024. máj. 18. 19:56
 3/7 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%

Vagy csak nem volt egyértelmű a kérdésed. :)

Van aktív TKom előfizetésed, de az új lakásban nincs TKom, csak DiGi, amire nincs előfizetésed.

Ezt a szolgáltatóval tudod tisztázni, mert használják egymás hálózatát sok helyen. Az ügyfélszolgálatot keresd meg ebben az ügyben. :)

2024. máj. 18. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarod dugdosni, amikor a szolgáltatónak kell a modemet biztosítani? Ingyen neted nyilván nem lesz, ha meg előfizetsz, kijön az ember és megcsinálja...
2024. máj. 18. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ebből egy kukkot sem értek. A modem/ONT az a szolgáltatóé. Nem is értem hogy nem keresik rajtad/fizettetnek veled kötbért.

Ha meg befizetted a digit, azok hozzák majd a saját ONT-jukat. Mi a szarért használnák egy másik szolgáltatóét wtf. Nem is ugyanolyan rendszereket használnak (pl telekomnál iptv, diginél koax dvb-c). ráadásul ez az eszköz ingyen kerül hozzád, erre nem kell külön díjat fizetni. Akkor kell, ha eltűnik.

2024. máj. 18. 22:58
 6/7 anonim válasza:
Felesleges. Én fél éve, a bekötés óta folyamatosan szenvedek velük. A Diginél is szarabb. Elég belőle.
2024. máj. 20. 10:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Időközben megkaptam a választ a szerelőtől ami így hangzik: mivel minden eszköz egyedi azonosítóval rendelkezik ezért a hálózat vissza dobja sőt le is tilthatja a készüléket. Tehát nem lehet használni mivel tudja a hálózat hogy milyen eszközök vannak rajta.
2024. jún. 8. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!