Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől kezdhetett el hirtelen...

Mitől kezdhetett el hirtelen "ciceregni" a tápegység?

Figyelt kérdés

Van egy nem túl régi tápegység a gépemben és egyik pillanatról a másikra lekezdett folyamatosan "zúgni, ciripelni". Mitől lehet ez és mit lehet vele kezdeni? 2 éve vettem a tápot, tegnap este még semmi baja nem volt ma meg ahogy bekapcsolatam a gépet ez az idegesítő hang jön belőle.

Annak lehet köze a dologhoz, hogy ma bekötötték végre a napelemet (illetve villanyórát cseréltek) vagy nincs összefüggés?

ma 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A táp csatlakozó kábel szokott ilyenkor szarul be dugva (vagy nincs rendesen bent) vagy maga az áram ellátásal van baj

Vagy kezd szarrá menni..elég hamar ki lehet deríteni mi a baj vele

ma 18:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Be van dugva normálisan, illetve kipróbáltam másik kábellel is. Az a durva, hogy ha nem is megy a gép, de áram alatt van a rendszer akkor is hallható ez a hang. Nem is igazán "coil whine" mert ez egy konkrét frekvenián való zúgás. Szerintem idősebbek már nem is hallják ,de számomra még rohadtul zavaró.
ma 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!