22 éves vagyok, jogi egyetemre járok nappalira és mellette 3 helyen dolgozom. Részmunkaidő és gyakornoki állások. A szüleim szerint ez így van a legnagyobb rendben, hiszen “MINDENKI DOLGOZIK” Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Szívesen csinálom, mert jó érzés függetlennek lenni, azonban az utóbbi időben talán több volt a munka, vizsgák, és minden egyéb és érzékenyebb lettem ezekre a megjegyzésekre,és nem azt érzem, hogy büszkék amiért ezt csinálom, hanem azt, hogy elvárják, h ezt csináljam. Hozzáteszem nincsenek rossz anyagi helyzetben, csak ez nekik kényelmes, hogy elvagyok magamnak…..dec. 23. 09:37
1/1 anonim válasza:
Én férfi vagyok és munkamániás családban nőttem fel. Tehát szintén tanulás mellett munka meg otthon is munka. Majd amikor egy nagyon csinos barátnőm dobott amiatt mert én a munkámban vagyok szerelmes, maga a munkamániás apám változott meg a munkával kapcsolatban. Egyszer például azt mondta hogy dolgozni a bolond is tud.
Jelenleg az osztalékrészvények befektetéseit tanulmányozom. Ha mégsem csinálnám élőben, akkor sem fogok rabszolga lenni. Néhány hónapot dolgozni szoktam külföldön, majd abból egy-két évig is meg szoktam élni itthon. És bőven van időm a saját Életemre, ami csak egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!