Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elvált 50-es anyukáknál...

Elvált 50-es anyukáknál rendben van, hogy mennek bulizni?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak már évekkel ezelőtt. Apukámnak lett új felesége, de anyumnak nem igazán sikérült megtalálni a párját, volt neki 2-3 pasija, de semelyik nem volt az igazi, ebből egy 6 évig volt velünk (nárci volt, kb 10 évvel fiatalabb anyumnál), anyum teljesen kikészült tőle meg a függőségei miatt. Vele elmentek párszor buliba és olyankor pár órara egyedül voltunk otthon testvéremmel (én 11-13 voltam kb). Azóta ugye szakítottak, és ezzel nincs semmi gond tudom, de néha azóta is elmegy bulizni 50-esen, és néha nekem panaszkodik, hogy vajon mikor találja meg az igazit.

Tudom, hogy magányosnak érzi magát és hogy bulizni szeretne még, de én azt hittem, hogy 40 felett az emberek ebbe beleunnak és.nem mondják azt magukról , hogy a belsőjük 16 éves.

Néha azt érzem, hogy én vagyok a felnőtt, ő pedig a tinilány...

16L

aug. 29. 07:55
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Ahogy végigolvastam ezt, nekem is pontosan az volt az érzésem, amit utoljára írtál…

Legyél te anyád nevelőszülője, ha már tiniként viselkedik…

aug. 29. 08:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Csak azt nem tehetem meg, nekem anya kell még 16 évesen, nem gyerek.

Elfelejtettem még valamit: buliba nem sűrűn ivott, ha mégis, akkor is keveset, mostmár egyáltalán nem szokott.

aug. 29. 08:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi a baj azzal, hogy szórakozni is szeret?
aug. 29. 08:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs, hogy mi a helyén való egy anyának, hisz nem vagyok az. És nem tudom átérezni a helyzetét, mert én nem igazán szeretek bulizni.

Én leginkább most annak örülnék, ha egy anya írna, aki át tudja érezni mit érez édesanyám és te tudná nekem írni.

aug. 29. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kapuzárási pánikja van, és görcsösen próbál találni valakit, akibe belekapaszkodhat végre.
aug. 29. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:

16 évesen neked pont hogy el kéne szakadnod anyukádtól, az az életfeladatod. Barátnők, társkapcsolat.

Aligha bulizik anyukád annyit, hogy ne látná el anyai feladatait. Egy 50 éves nem öreg, és a bulizás nincs korhoz kötve.

aug. 29. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj mi boldog házasságban élünk és elmegyek koncertre simán párom nélkül mivel nem szereti a kemény rockot.

Ő meg lightosabb koncertekre megy .

Nincs ezzel semmi baj.

aug. 29. 15:14
 8/9 A kérdező kommentje:

6. Válaszoló. Kérem ne írjon előítélettel, mivel nem mondtam le annyi információt, hogy ilyeneket írjon. Mikor mondtam, hogy nem szakadok le anyámról? Erről egy mukkot sem mondtam. Gimnazista vagyok, vannak igaz barátaim és barátom több mint egy éve. Addig amíg te nem látsz bele az életem többi részébe, ne írj ilyeneket. És arról sem beszéltem, hogy hogyan látja el anyai feladatait.

A többieknek pedig köszönöm a visszajelzést, azóta átgondoltam az egészet és butaságnak tartom, hogy feltettem ezt a kérdést. Szeretném, hogy boldog legyen, tehát nem állok az útjába, mert szeretem és tisztelem, bármennyire is furcsa nekem, hogy ilyenkor még tini szeretne lenni, mindent megtesz egyedülálló anyaként, hogy mindenem meglegyen.

aug. 29. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
"nekem anya kell még 16 évesen". Én csak arra reagálok, amit te írtál!
aug. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!