Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Vinted csak akkor küldi át...

A Vinted csak akkor küldi át egy termék árát az eladónak, ha a vevő szerint minden rendben van. Mi van, ha a vásárló bekamuzza, hogy nem jó a termék? Ezzel ő tud csalni, az eladó kárára?

Figyelt kérdés
Feltennék néhány, viszonylag értékesebb gyűjtői cuccot rá, de ez egy kicsit elbizonytalanít.

tegnap 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Jól látod, a Vinted nem védi meg az eladókat a csaló vásárlókkal szemben. A helyedben Marketplace hirdetéssel és kizárólag személyes átvétellel próbálkoznék (ha Vinted-en csak postázással lehet hirdetni).
tegnap 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Vinteden is van személyes átvételre lehetőség, csak akkor úgy kell meghirdetni eleve.
tegnap 18:31
 3/4 A kérdező kommentje:
sziasztok! köszi szépen a válaszokat, szerintem itt szkippelem az eladást, semmi kedvem belefutni egy ilyen vevőbe, marad a Vatera (ja, és személyes átvételre hivatalosan nincs lehetőség, játszani lehet azzal, hogy beleírod, hogy ne üsse le, csak vegye fel veled a kapcsolatot, de saját tapasztalat, hogy a vásárlók nagy része baszik elolvasni ezeket az infókat, vagy csak nem érdekli őket). köszi!
tegnap 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy szoktam megoldani (ha drágább cuccról van szó), hogy levideózom a csomagolás menetét, illetve azt is ahogy feladom. Kicsit macera, de így be tudom biztosítani magam, hogy a termék hibátlanul került feladásra, ha esetleg a vevő próbálkozni akar. Bár nekem nem nagyon vannak értékes dolgaim, de 1-2 ilyen eset volt, akkor így oldottam meg. Bár szerencsére nem volt gond.
ma 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!