Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Komolyan még mindig ennyi...

Komolyan még mindig ennyi agyzsibbasztott fidesz hívő van?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=gkxq_rMaqcA olvasgatom a kommenteket és le vagyok hűlve,hogy megannyi balhé után,sok hazugság,lopás,ilyen olyan ügyek és még mindig van aki tiszteli ezt/ezeket a férgeket meg még éljenzik is őket?Ezek az emberek nem érzik,hogy nekik is szarabb lett?

okt. 7. 00:48
1 2 3 4
 31/34 Alokumi válasza:
0%
16-os tudod mit meg nem adnék hogy ne legyen a fidesz? Csak azt nem akarok hogy a többi párt legyen mert azok még rosszabbak. Ha jön egy jobb párt majd arra szavazok de amíg nincs addig a fos helyett a szarra szavazok.
okt. 9. 16:35
 32/34 anonim ***** válasza:
30. Ennek ki a vímzetthe? Ki 64 3ves?
okt. 9. 17:32
 33/34 BécsiFehér ***** válasza:
#32: 29-re válaszolt. Én vagyok 64 éves.
okt. 9. 18:08
 34/34 anonim ***** válasza:
A fő gond szerintem, hogy már mindenki okosabb mindenkinél, mindent jobban tudó emberek rekedtek a saját véleménybuborékukban (én se vagyok kivétel, legfeljebb csak egyre jobban megy az, hogy néha tetten érjem a dolgot). Ezt iszonyú könnyű meglovagolni, így lehetséges, hogy ez a zsenialitástól nagyon messze álló kis koliszoba aggastyán korig a nyakunkon maradhat, voltaképpen zseniálisan élve a lehetőségekkel, de csak mert az önmagunkra való vakságunk a viszonyítási pont.
okt. 10. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!