Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Komolyan még mindig ennyi...

Komolyan még mindig ennyi agyzsibbasztott fidesz hívő van?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=gkxq_rMaqcA olvasgatom a kommenteket és le vagyok hűlve,hogy megannyi balhé után,sok hazugság,lopás,ilyen olyan ügyek és még mindig van aki tiszteli ezt/ezeket a férgeket meg még éljenzik is őket?Ezek az emberek nem érzik,hogy nekik is szarabb lett?

okt. 7. 00:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Sokszor elgondolkozok én is ezen volt Fidesz szavazóként, és az a helyzet, hogy amikor az agymosás bekap akkor gyűlöletet egyszerűen haragot érzel, ha szidják a pártot, sőt bármit mondanak róla nem érdekel. Én hálistennek kijöttem ebből az állapotból, de durva hogy az ember környezete, és a propaganda hogy ki tud fordítani magadból.
okt. 7. 05:41
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
De érzik, hogy szarabb lett nekik, viszont sikerült megtudniuk az M1 híradóból, hogy ennek az oka Soros, Gyurcsány, a migráncsok, Brüsszel, stb. A Fidesz meg azon van minden erőfeszítésével, hogy a drága szavazóit megvédje ezektől. Ezt is a híradóban látták, tehát biztos, hogy igaz.
okt. 7. 07:45
 3/34 anonim ***** válasza:
85%

Rokontól hallom ezeket:

(Én: régen sok fideszes barátom volt, ma már egy sincs. Hát nem csodálom. Lehet, nem fogalmaztam pontosan [ezt belátom], de a barátaim száma nem változott, csak szembefordultak a korábbi Fidesszel).

Nem tudom, honnan tájékozódnak, de szerintük a sajtót a baloldal uralja, aki Brüsszelbe szaladgálnak árulkodni, hazát árulni.

Azért nem kaphatja meg az ország a kötelezően járó pénzeket, mert nem engedi Orbán Viktor a pride-ot, meg nem támogatja a (más szóra cserélem) a melegek házasságát.

Aki nem a Fideszre szavaz, az hazaáruló, Orbán Viktor csak jót akar. Egy szabadságharcos, pont úgy, mint Putyin.

Persze iskolázatlanok nagyon, és buták. Semmi észérv nem hat rájuk. Hazugság.

Mondom, az origót, a TV2-öt, a köztévét időnként elmeszeli a független bíróság a hazudozásért, de ezt csak Gyurcsán hazudja szerintük

Kíváncsiságból belenézek néha a köztévé hírműsoraiba, meg az orogiót is olvasom néha. Hát nem csodálkozom.

A celebtüntetésnek hívott valami a portál szerint LMBTQ tüntetés volt. Most a hétvégén Magyar Péterre senki nem volt kíváncsi, alig voltak (Valóság: lehet, hogy kevesebben, de azért így is sokan. Dacára annak, hogy a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, és elzárták az MTVA-hoz vezető utat.)

A tanártüntetéshez csak egy táblát tettek ki illusztrációként, amin egy trágár szöveg szerepelt. Valóban volt ilyen, de nem jellemzően. Pl. láttam olyant az élő közvetítésben, hogy Kapitány, ó kapitányom!

okt. 7. 09:29
 4/34 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező a választók ezt akarják Orbántól, ő meg megcsinálja nem bonyolult a dolog.

1. Kb. legyenek a pénzüknél - Ezt Orbán teljesítette a covidig (Nem nagy dolog az emberiség történelmének legnagyobb gazdasági növekedése volt 2010 óta a covidig)

2.A magyar lélek alapja a magamutogatás, kivagyiság, a világ figyeljen ránk mi vagyunk a Janik - Orbán ezt is teljesíti

3. Migránsoktól való félelem - Orbán megvéd, annyira nem, de kevesebb migráns van itt, mint nyugaton, szóval honvédő Viktort is megkapják

4.LMBTQ+ propagandát tiltják, kivéve párton belül, ami meg nem sok ember - Szóval ez is pipa

5. Régi komcsi berendezkedés és orosz-imádat, mert ez a nyugodt a biztos, a nyugat sok esély, de nagy felelősség, az meg nem kell - szóval ez is pipa

Orbán megcsinálja, amit a nép akar ennyi a dolog.

A legvégén meg a biztos sz*r még mindig jobb, mint a bizonytalan valami a magyaroknál.

okt. 7. 11:04
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. 1 dolgot ne felejts el.

Sokan nem mellette szavaznak hanem valami ellen.

Szóval 4 évente van a f$s meg a sz$r. Ebből kellene választani a sz$rt hogy ne a f$s jöjjön.

Mindkettő oldal tele van tanulatlan, primitív, bunkó emberekkel. Mindkettő oldalon hihetetlen a gyűlölködés. Elég csak elolvasni a kommenteket. Szégyen mindkettő oldal.

okt. 7. 11:21
 6/34 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos ez igaz. És én pl. a Saulusbul Paulussá válás modern, sajátosan magyar manufesztumában sem hiszek.
okt. 7. 11:33
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

5-ös ez oké, de honnan tudod, hogy ha mondjuk egy Fidesz sz*r, akkor egy Vonás Jobbik f*s lett volna? Vagy most egy Tisza.

Csak akkor tudod ha kipróbálod.

Egy DK+MSZP-t már láttunk ők tényleg f*sok.

Továbbá a sz*r gond nélkül tud f*ssá válni.

okt. 7. 12:00
 8/34 anonim ***** válasza:
32%

Ki kell próbálni? Erre nincs idő. Próbálkozott ez az ország eleget

Most már valami normális kellene nem ilyen futóbolondok, akik feltűnnek.

okt. 7. 13:10
 9/34 Alokumi válasza:
0%
Hát na igen a fidesz elég szar de most mondjál már valakit aki jobb
okt. 7. 19:51
 10/34 anonim ***** válasza:
Nincsen sajnos!
okt. 7. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!