Komolyan még mindig ennyi agyzsibbasztott fidesz hívő
van?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=gkxq_rMaqcA olvasgatom a kommenteket és le vagyok hűlve,hogy megannyi balhé után,sok hazugság,lopás,ilyen olyan ügyek és még mindig van aki tiszteli ezt/ezeket a férgeket meg még éljenzik is őket?Ezek az emberek nem érzik,hogy nekik is szarabb lett?
A korrupt, szélsőjobboldali, autoriter, hazug, tolvaj, hazaáruló, propagandát nyomó, ellenségeit lehallgató, putyinista, pedofilsimogató, álkeresztény (stb.) Fidesznél még Gyurcsány is jobb.
okt. 7. 21:17
12/34 anonim válasza:
Óh anyám! Ez most komoly. Ennyi kretén szót hogy tudtál össze hozni egy mondatban te minden-szar hívő! 😂
okt. 7. 22:21
13/34 anonim válasza:
Utolsó, akkor cáfold meg melyik állítása nem igaz a 11-esnek.
okt. 8. 09:57
14/34 anonim válasza:
Bizonyítsd be te, hogy melyik igaz!
okt. 8. 10:05
15/34 Alokumi válasza:
11-es ja igen jobb szarban élni mint viszonylag jól szerintem is. Az a baj hogy sokan azért szeretik a többi pártot mert most divat utálni a fideszt és ezért nem látják hogy ki milyen. Fekete fehérben látnak egy szürke világban.
okt. 8. 19:10
16/34 anonim válasza:
Szerintem ez mögött az van,hogy vannak emberek,akik nem akarják felvállalni azt,hogy nincs igazuk,hogy tévednek,hogy rossz párta szavaztak.Es ezért izomból nyomják a saját dudájukat.
De szerintem legbelül ők is érzik,hogy átvannak b@szva csak nem akarják felvállalni.
Ego az egekbe.
Csak úgy mint a Fidinek.
okt. 8. 23:58
17/34 anonim válasza:
Ez csak szerinted. Ezt nem tudod ráhúzni az összes szavazóra!
okt. 9. 08:03
18/34 anonim válasza:
Na akkor leírom szépen, hogy a budapesti 2 diplomás krém is megértse: CSAK A FIDESZ!!! 26ban csont nélküli 2/3-ad lesz, sőt inkább 3/4-ed! Az hogy az a budapesti libsiknek nem tetszik, hát így jártak, csak kár hogy ők a kisebbség. Viktor a legjobb vezetőnk! :)))
okt. 9. 08:15
19/34 anonim válasza:
Ezt úgysem értik meg a minden-szar hívők!
De azért ne bízzuk el magunkat 2026-ra. Szerintem 2/3 ugrik de megmaradnak kormányon.
okt. 9. 08:47
20/34 anonim válasza:
18. Erre szedsz valami gyógyszert?
A számtan-mértan ment az iskolában?
Azt ügye tudod, hogy a választási rendszerünk olyan rossz, hogy a 2/3-os képviselői arány úgy is összejöhet, hogy csak a lakosság egyharmada adott rájuk szavazatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!