Komolyan még mindig ennyi agyzsibbasztott fidesz hívő van?
Nem tisztem a 18-s megvédése de Ő nem személyeskedett veled. Te álltál bele! Ez mire jó? De hagyjuk is. A kérdés költői.
Teljesen mindegy, hogy mi hogy van számolva ugyanis Ti minden 4 évben csalást kiáltotok annak ellenére, hogy a külföldi megfigyelők mindent rendben találnak.
Nálunk nem szavazhatnak halott emberek mint a láthatatlan emberekkel kezet fogó Biden USA-jában.
Tök mindegy ki hogy számolja. Maradjon a Fidesz. Nincs eltarnatíva!
#18: Csak "subroza" kérdem, nem volna jobb egyből kikiáltani a királyságot, és Viktort megválasztani királynak?
#21: Nekem sem tisztem a 20-at védeni, de a 18 is gúnyosan személyeskedik:
" hogy a budapesti 2 diplomás krém is megértse"
"Az hogy az a budapesti libsiknek nem tetszik"
"hát így jártak"
"kár, hogy ők a kisebbség"
23/26 BécsiFehér
Mondom, hogy nem személyeskedett. Nem egy - egy embert vett célba hanem 1 csoportot.
24. Tudod, én évek óta várok a Zsoltira. Finom pogácsával várom, ősi, nyereg alatt puhított szittya pálinkával, de mindhiába. Pedig azt mondta, személyesen fog kurúgdosni az orszwgból. Már benne sem lehet megbízni.
Az a baj mindkét oldalon, hogy a dolgok nem feketék és fehérek. A másik: mindenki csak ellenséget lát a másképpen gondolkodóban.
Én pl. amikor pokolba kívánom Orbánt, nem azt jelenti, hogy ezt Saulusból lett Paulust, vagy Gyurcsànyt vagy bárki mást látnék szívesebben a helyén.
#24: Miért nem írtad oda azt a rímelő szót amit gondoltál, a szmájli helyett?
#27: Akkor egy csoport tagjaival személyeskedett. Még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!