Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » El tudom titkolni anyámék...

El tudom titkolni anyámék elől,hogy rendőrségi ügyem van ha elmúltam már 18?

Figyelt kérdés
Lett egy kisebb ügyem garázsaság végett és nagyon nem szeretném, hogy megtudják. Ha pénzbírságot kapok azt tudom intézni, leültetni meg gondolom nem fognak mert hát elso eset stb. Elvileg ügyfél kapun keresztül fogom kapni a továbbiakban az értesítéseket, de elég elképzelhetetlennek tartom, hogy ne kuldjenek semmit postára. Esetleg ha felhivnam oket vagy a levelezesi cimem valtoztatnam meg? Elore is koszonom a valaszokat

szept. 28. 10:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%

Még mindig nem tudjuk, hogy konkrétan mit csináltál.

Ezek után mégis mit vársz tőlünk?

Azt már megmondtuk, hogy ha nagyfiú voltál, amikor törvényt sértettél, akkor legyél most is nagyfiú, és titkold el magad. Ha már annyira nem vagy nagyfiú, hogy a szüleid előtt is viselnéd a következményeket.

szept. 29. 15:59
 22/23 anonim ***** válasza:
51%

Tudod, kérdező... idáig nem drukkoltam azért, hogy a szüleid megtudják.

De TE megérdemelnéd. Félsz tőlük, mi?

Amúgy nem tudtad, hogy mindenki idióta, csak te nem vagy az? Ez abból is látszik, hogy ezért a kis jelentéktelen dologért... miért is?... ennyire megbüntettek. Nem is tudod, miért jár ezért neked büntetés, igaz? Más simán megússza.

szept. 29. 16:34
 23/23 anonim ***** válasza:
51%

Az, hogy így viselkedsz, tényleg elég nagy baj.

Egy mákszemnyi megbánás nincs, mindenki hülye, csak te nem, mindenkinek az a dolga, hogy téged szolgáljon... ha nem, akkor egy idióta, akivel akármit megtehetsz. Sértegetheted, gyalázhatod, vagy garázdálkodhatsz is vele.

Sajnos azt kell mondanom, hogy ezekből az emberekből lesznek a bűnözők.

szept. 29. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!