Bajom lesz ha egy ilyet megcsinálok?
Ha lesz kocsim akkor arra gondoltam hogy átfestem ugyanolyanra mint a zsaruk kocsiját és nagy betűkkel lenne ráírva az oldalára hogy:Rendőrség
Nagyon megcsesznének vele?
Nem egyszerre buknál le, hanem a többi zsaru még köszönne is mint kollégának mikor elkerülitek egymást. De a rendszámfelismerőre is gondolj.
Gondolom a kérdést viccnek szántad.
Ha látsz egy parkoló rendőrautót:
Megállsz, odaballagsz, mutatod, hogy húzza le az ablakot, majd erőteljes, határozott hangon:
– Személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi. Aztán tuggya-e hó mé állítottam meg?
És mégis milyen kocsit szeretnél "átfesteni"? De most komolyan... Szerinted nem lesz feltűnő, hogy egy teljesen más kategóriába tartozó autó lesz "felfestve" szolgálati autónak, mint amiket használnak a "zsaruk"? (amúgy az rendőrség, csak a "nagyok, menők" mondják zsarunak)
Ja, és matricázva vannak a gyári fehér és ezüst fényezésen, nem pedig festve. Villogót is rakhatsz rá, mert be lehet szerezni, de szerepelnie kell a forgalmi engedélyben, illetve neked is kell egy PÁV 1-es vizsga, amit 5 évente újítani kell.
Pénzbüntetés, eltiltás és feljelentés szabálysértés és bűncselekmény miatt hatósági jelzés visszaélésével, de még hozzá lehet csapni vagy 2-3 dolgot ehhez is.
Sok sikert, remélem elveszik a jogosítványodat.
Olyan autókat látok, amelyek fehér színűek, az oldalukon kék, pont ugyanúgy, ahogyan a rendőrautókon is. Pl. egy ilyen szóvicces is van: Redőnység. Valószínűleg legális, mert a cég régi.
De a kocsi típusa valami régi szoci (talán Lada?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!