El tudom titkolni anyámék elől,hogy rendőrségi ügyem van ha elmúltam már 18?
100k egy aprócska dologért?
Akkor neked például a gyilkosság mekkora jelentőségű? Közepes?
Amúgy: ha ebben nagyfiú voltál, akkor vállald - vagy, ha ekkora jellemed nincs, akkor titkold el magad.
Ja, hát neked természetes, hogy szabályt sértesz, ez az alapállapotod?
Amúgy te se válaszoltál a kérdésre, de az írásodból már sejtem.
Szerintem itt azért egy két kérdező elég álszent. Nem kell játszani a tökéletes mintapéldát, egy kis utcai egy két pofonos garázdaságba fiatalon rohadt könnyű beleszaladni…Ne hozzuk már fel a gyilkosságot, egy hétköznapi garázdaságnál…Anno fiatalon szerintem minden hétvégén elkövette valaki a kocsmánál, csak a rendőrök nem bevittek hanem egy egy pofon azt mindenki haza.
Ráadásul rohadt könnyű belekeveredni úgy, hogy egyáltalán nincs ráhatásod..igen, figyeljen oda, ne legyen hülye blablabla, de basszus mintha nemi erőszakot követett volna el…
Kérdező. Egyeztethetsz az ügyben eljáró hatóságokkal. Elmondod, hogy a bejelentett lakcímeden nem vagy elérhető, nem tudsz leveleket átvenni.
Szeretnél megadni kézbesítési vagy levelezési címet, ahol biztosan utol fognak érni, emelett szeretnéd az ügyfélkaput használni, továbbá elérhető vagy e-mailen és telefonon is.
A rendőrség, bíróság is rohadtul le vannak terhelve. Nekik púp a hátukra, ha egy ügyet azért nem lehet pattintani mert egy érintett nem elérhető. Ezért lehetőséghez mérten(nyilván, mivel emberek dolgozok ott is tud hiba csúszni a gépezetbe) az általad megadott elérhetőségeken keresnek.
Neked ugye az se mond semmit, hogy a lakásbejelentéssel is csal?
Azon kívül, hogy 100k kárt jelentéktelennek tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!