Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktatok kukázni most hogy...

Szoktatok kukázni most hogy bejött a repontos visszaváltás?

Figyelt kérdés

Én igen. Elég sokan kidobják a visszaváltós flakonokat. Főleg szombat esti buli után lehet harcsázni rendesen.

Zsákszámra viszem az automatához a szajrét.

júl. 29. 01:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#19 Nem fog működni. A magyar logós dolgokat csak itthon forgalmazzák.
aug. 7. 11:50
 22/29 anonim ***** válasza:
#21 Itt van mellettem egy palack, amin a horvát és a magyar logó is rajta van, bár ezt itthon vettem. Ebből gondolom, hogy Horvátországban is ugyanezt forgalmazzák, azaz rajta van (vagy lesz, ha kifut a régi készlet) a magyar logó, ugyanazzal a vonalkóddal. Tehát gond nélkül visszaveszi a magyar rendszer.
aug. 7. 11:53
 23/29 anonim ***** válasza:
Ja, Horváthban kifizetsz érte 7 centet, itthon beváltod 50 forintért, nyertél rajta 20 forintot. Hűha!
aug. 7. 12:32
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem kukázok. Viszont most kicsit figyelem az autókat, és megfizethetetlen az élmény, amikor találok egy körözés alatt álló autót, és azt bejelentem a rendőrségnek. Ez persze csak ritkán adatik meg, viszont az gyakori, hogy forgalomból kivont autót jelentek be a közterületfelügyeletnek, és ezzel egy rakás parkolót szabadítok fel, amivel más autósoknak megkönnyítem a parkolását.

Ugyanis nem csak a kukázástól stb. lesz gazdagabb az ember, hanem attól is, ha a társadalomnak tesz szívességet.

aug. 8. 15:53
 25/29 anonim ***** válasza:
Beleszoktam azokba nézni, de inkább körülnézek az utcákon, hátha dobáltak el ilyet
aug. 13. 17:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Két hete minden nap kukázok, teljesen ráfüggtem. 6-10 eezr ft-ot keresek. Nem csinálom egész nap, max 3-4 óra hosszát, plusz a beváltás ideje.
szept. 12. 22:37
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 Gratulálok! Alig 2000 forintos órabér. Tisztességes melóval többet keresnél!
szept. 12. 23:00
 28/29 anonim ***** válasza:

Hat nezd, a normal melo 8-12 oran keresztul tart/nap. Egyelore nem akarok ennyit odaadni a napinidombol, es sanszos, hogy nem olyan munkwm lenne, amit elvezek is csinalni, hanem amit csak kenyszerbol elviselek.

Igy viszont par ora alatt keresek penzt, ami eleg a napi elelmiszerre es szukseges dolgokra, es a nap tovabbi resze rendeljezesemre all a hobbijaimra, illetve a hosszu tavu kreativ projektjeimre. Plusz nincs fonokom, nem bacogat senku, nem kell kollegakat elviselnem, es hat akkor megyek ki gyujteni, amikor eleg erot erzek hozza, nem pedig fixen reggel 8-ra vagy 9-re. Ha akarom, hajbalban letudom, es aztan sokaig alszom, amig jol esik. Ha akarom, majd este szedegetek es napkozben elvagyok otthon.

Nekem ez a kotetlenseg fontos, gyűlölöm a szabalyozottsagot, "rendes" munkabol is home office-t szeretnék, nem alkalmazkodom jol mas emberekhez, ha a kozelemben vannak. Zavarnak.

szept. 13. 11:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Igen, elutottem jopar betut. Ne ebbe kossunk bele. Amugy diplomas vagyok, de ez ma mar semmit nem jelent. Gyanitom, hogy vannak autisztikus vonasaim is, ezert odzkodom a "rendes" munkatol, de ha negbiznak valamivel, amit egyedul vegezhetek, remekul vagyok.
szept. 13. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!