Szoktatok kukázni most hogy bejött a repontos visszaváltás?
Én igen. Elég sokan kidobják a visszaváltós flakonokat. Főleg szombat esti buli után lehet harcsázni rendesen.
Zsákszámra viszem az automatához a szajrét.
Nem kukázok. Viszont most kicsit figyelem az autókat, és megfizethetetlen az élmény, amikor találok egy körözés alatt álló autót, és azt bejelentem a rendőrségnek. Ez persze csak ritkán adatik meg, viszont az gyakori, hogy forgalomból kivont autót jelentek be a közterületfelügyeletnek, és ezzel egy rakás parkolót szabadítok fel, amivel más autósoknak megkönnyítem a parkolását.
Ugyanis nem csak a kukázástól stb. lesz gazdagabb az ember, hanem attól is, ha a társadalomnak tesz szívességet.
Hat nezd, a normal melo 8-12 oran keresztul tart/nap. Egyelore nem akarok ennyit odaadni a napinidombol, es sanszos, hogy nem olyan munkwm lenne, amit elvezek is csinalni, hanem amit csak kenyszerbol elviselek.
Igy viszont par ora alatt keresek penzt, ami eleg a napi elelmiszerre es szukseges dolgokra, es a nap tovabbi resze rendeljezesemre all a hobbijaimra, illetve a hosszu tavu kreativ projektjeimre. Plusz nincs fonokom, nem bacogat senku, nem kell kollegakat elviselnem, es hat akkor megyek ki gyujteni, amikor eleg erot erzek hozza, nem pedig fixen reggel 8-ra vagy 9-re. Ha akarom, hajbalban letudom, es aztan sokaig alszom, amig jol esik. Ha akarom, majd este szedegetek es napkozben elvagyok otthon.
Nekem ez a kotetlenseg fontos, gyűlölöm a szabalyozottsagot, "rendes" munkabol is home office-t szeretnék, nem alkalmazkodom jol mas emberekhez, ha a kozelemben vannak. Zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!