Az új visszaváltási rendszerben a flakonokért kapott cetlit elfogadják az önkiszolgáló pénztáraknál?
Figyelt kérdés
júl. 1. 19:42
1/10 anonim válasza:
A Tesconál igen, a többit még nem próbáltam. De egyszerűbb visszautalva kérni, egy perc alatt visszajön hétvégén is, így nem is muszáj vásárolni a boltban, csak bedobod a palackot és kisétálsz.
2/10 anonim válasza:
#1 Egyszerűbb lenne ha a fostalicska appjuk működne.
3/10 anonim válasza:
#2 nekem tökéletesen működik, lassan 5 éves telón. Szóval a hiba az Ön készülékében van.
4/10 anonim válasza:
Biztos azért válaszolta ezt nekem a MOHU, mert olyan jól működik... 😅
"Az illetékes szakterületünk a hibákon dolgozik, kérjük ismételje meg a belépést később.
Átmeneti megoldásként javasoljuk,hogy az automatáknál vagy az utalványt vagy az adományozást tudja választani.
Az az utalvány, amit a visszaváltó automata kiadott, készpénzre váltható a kereskedőnél vagy értéke levonható a vásárlás végösszegéből( az utalványok 6 hónapig érvényesek ).
Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését kérjük."
5/10 anonim válasza:
Most megnyitottam és tökéletesen működik, megjelenik a nevem, a QR kódom és az eddig visszautalt összeg. Csak visszaváltható palackom nincs, a nagy boltokban még mindig a régi van, kisboltokban és vendéglátókban kaptam eddig visszaválthatót.
6/10 anonim válasza:
Lidlbe nem lehet önkiszolgáló kasszánál használni.
7/10 anonim válasza:
Az app nálam sem működik, nem enged belépni. Nem véletlenül áll egy csillag körül az értékelése a storeban.
9/10 anonim válasza:
Igen,a cetli kell szinte minden automata egyforma.
10/10 anonim válasza:
#1 Hát pont, hogy a Tesco-nál biztosan nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!