Szoktatok kukázni most hogy bejött a repontos visszaváltás?
Figyelt kérdés
Én igen. Elég sokan kidobják a visszaváltós flakonokat. Főleg szombat esti buli után lehet harcsázni rendesen.
Zsákszámra viszem az automatához a szajrét.
júl. 29. 01:58
A kérdező szavazást indított:
Szoktam.
Még nem, de már elgondolkodtam rajta.
Nem. Engem nem érdekel az ingyen pénz.
23 szavazat
1/29 anonim válasza:
Egy üveg per perc kellene legyen az átlagom hogy ugyanannyit "keressek" vele mint munkával. Nekem nem érné meg.
2/29 anonim válasza:
Nem hiszem ,hogy emiatt fogok majd kukákat túrni. Nyilván ha olyan italt veszek, amely már 50Ft palackban van, akkor próbálok figyelni arra, hogy ne dobjam el és ne is gyűrjem össze. De csak ezért nem fogok turkálni.
3/29 anonim válasza:
Nem fogok lealacsonyodni a csövesek szintjére. Eleve óránként 150 palack kellene, hogy ugyanannyit keressek vele, mint avmunkámmal.
4/29 anonim válasza:
Fontosabb az egészségem minthogy más szemetében túrkáljak pár száz forintért.
6/29 anonim válasza:
Szerintem most úgy rácuppantak az emberek a kukázásra, ami azt is eredményezi, hogy konkurencia van, elhalásszátok egymás elől a halacskát. Kár ezt tovább reklámozni, mert a magad bevételeidet is rontod, persze leszarom. Abban se vagyok biztos, hogy valós kérdés.
7/29 anonim válasza:
Azért az elég ritka, hogy nincs össze-vissza törve a buli után akármilyen flakon. Úgy meg már nem is veszi vissza.
8/29 anonim válasza:
Az a felháborító, hogy ez a bolt is egy fidesz-közeli biznisz lett.
A durva pedig az, hogy minden megvásárolt doboz 50 forintját megkapja a cég, de csak azt kell visszafizetni, amit visszavisznek tökéletesen épen. Márpedig csak nagyon kis töredékét viszik vissza, szóval ez egy ocsmány fideszes húzás volt.
9/29 anonim válasza:
Más országban is így működik. Németországban pl 25 cent, azaz KÉTSZER annyi a betétdíj, mint itt!
10/29 anonim válasza:
Más országban visszaveszik az alu dobozt / műanyag palackot, ha sérült, elhajlott, leszakadt a matrica róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!