Lefordítaná nekem valaki az alábbi videot angolról magyarra?
Sajnos az angol tudásom nem a legjobb ígyhát csak a töredékét értem annak amit mondanak de jó lenne tudni, hogy miröl is beszélnek.
http://www.youtube.com/watch?v=C0i9HzJazfQ&feature=related
UI: a nevek/dolgok kék színnel vannak feliratozva
- Tanultam tőled valamit Abaddon. Néha a kötelességet félre kell állítani, hogy megtegyük amit meg kell. Most nem kötelességből foglak megölni.
- Uriel...Uriel...
- Megkapod amit érdemelsz, áruló. (Szó szerint: arasd le amit elvetettél - ami kb a magyar " aki szelet vet, vihart arat" mondáshoz hasonló, tehát az ellentétek kiélezése, a viszály szítása azt is bajba sodorhatja, aki a szenvedélyeket felszította.)
- Tudnod kellett hogy ez csak egyféleképpen végződhet.
- A...tanács...
- Tudták hogy úgysem játszanál hóhért, a te roppant becsületességed miatt.
Engedték hogy elvidd a balhét. Tudták hogy mindenkit megölnél aki részese volt, hogy tisztázd a neved. És így is tettél.
- Neeee!
- Türelem, te k u r v a. Van valamim számodra is.
Ezt elveszem... Ha netán eltörne, talán megjönne az eszed - és nem térnél vissza a kis ketrecedbe. Tragikus. Tényleg. A tenyeredben volt a szabadság, és te ELVESZTETTED.
- hahahahaha
- Mi olyan rohadt vicces?
Még te sem nevetnél a saját temetéseden.
- A tiéden nevetek...
- Nex Sacramentum. A Death Oath (halál-eskü) beteljesedett.
- Hellguard ribanc! Mit tettél?
Nem...nem... NEEEM!
A fényeden (nem tudom mire utal ez a szó ehhez ismernem kéne a játékot), keresztül fogom kihúzni a beleid.
Kelj csak fel...majd újra kinyírlak.
- Én csak a parancsokat követtem... úgy mint te.
Mit fogsz tenni? Szembeszállsz a tanáccsal? Szembeszállsz mindenkivel??
- Soha nem fogod megúszni... hallod?? SOHA!
Ne feledd hogy ki irányít/vezet. (szó szerint: ki tartja a pórázt)
- Nem felejtettem el.
- Te tudtad... Tudtad mi fog történni, és mit fogok tenni. Ezért kímélted meg az életem.
- Nem.
- Akkor miért?
- Mert nem hagynám a mennyország utolsó méltóságát meghalni a győztesével.
- Minden vétek/adósság megfizettetett.
A fenntartott kötelességem arra utasíthat hogy a kardom ellened emeljem. És ha az a nap eljön, nem fogod tétovázni.
Üldözni fognak! A Fehér Város biztosan... a tanács... és mások is lesznek!
Egyedül folytatnád ezt a háborút??
-Nem. Nem egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!