Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki örül neki hogy esik a hó...

Ki örül neki hogy esik a hó több helyen is Magyarországon?

Figyelt kérdés
Megérkezett a hó de inkább csak a nyugati országrészben meg a középső részén esik még helyenként.Jó hogy esik már a hó?Vagy várhatott volna még?

2023. nov. 25. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha Katalin kopog, karácsony locsog.
2023. nov. 25. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 Ha Márton napján a lúd jégen jár, karácsonykor sárban motoszkál.

1-1

(Márton napján nem járt jégen a lúd)

2023. nov. 25. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Errefelé nem kopogott Katalin, nem járt jégen a lúd, és Erzsébet nap is rendben volt, szóval eddig fehér karácsonyt jeleznek a népi jóslatok.
2023. nov. 26. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Tegnap reggel hazajövet, szakadó hóban mentem a buszra (Zala megye), itthon pedig (Veszprém megye) este esett egész szépen. Napközben csak szállingózott párszor.

Nem mostanában voltam gyerek, mégis örültem neki :D

2023. nov. 26. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem esik hó. Pedig a hóesésnek minden egészséges lelkületű ember örül. Aki azt mondja ennek legfeljebb gyerekek örülhetnek, arról rögtön tud6od, hogy beteg lelkületű, jobb távol tartani magad tőle.
2023. nov. 26. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Igazad van.

Szokták mondani, hogy persze addig örülsz neki míg nem kell vezetned.

Hát én nekem van jogsim és vezetek is hóban ha kell. Soha nem volt még balesetem és még élvezem is a vezetést olyankor.

Kedvencem mikor éjjel megyek, közben szakad a hó és fagy rá az útra. Na az nagyon hangulatos :)

2023. nov. 26. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

@ 16: a te döntésed, hogy alkalmazkodsz-e az aktuális időjárási körülményekhez. Nem kötelező jeges utakon vezetni, meg is lehet várni, amíg felolvad, vagy gépek eltakarítják.

Ettől a hónak nagyságrenddel több pozitív tulajdonsága van, ami miatt örülni lehet, ha esik és meg is marad.

A fagyinak is örülök, mert finom, de ha bakteriális fertőzés miatt fáj a torkom egyébként, akkor a fagyizás nem tud hangulatos lenni, sőt kínokat tud okozni. mégsem mondja normális ember, hogy fagyizni rossz, kerülendő baromság.

Ha nem akarod a hó jó oldalát látni, mert mindenben a szart keresed, akkor szánalmas lehet az életed.

2023. nov. 26. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!