Ki örül neki hogy esik a hó több helyen is Magyarországon?
Figyelt kérdés
Megérkezett a hó de inkább csak a nyugati országrészben meg a középső részén esik még helyenként.Jó hogy esik már a hó?Vagy várhatott volna még?2023. nov. 25. 10:53
A kérdező szavazást indított:
Örülök hogy esik a hó
Nem örülök hogy esik a hó
Nálunk nem esik a hó
38 szavazat
2/17 anonim válasza:
Én is örülnék neki, ha esne nálunk, pedig nem is vagyok gyerek, nem is értem a feltételezést, hogy csak a gyerekek örülnek ennek.
3/17 anonim válasza:
Én őrülnék neki, de itt egyelőre csak süt a nap.
4/17 anonim válasza:
Én nem, mert itt úgyis csak sár lesz belőle. A szarrá sózott utak meg szétbsszák a csukám meg a gatyám és ezt a sok retket meg behordom azt takaríthatok. Fudejo
5/17 anonim válasza:
Állandóan mindenhol azt írták, hogy ha esik akkor északon meg északkeleten fog esni.
Hát én észak keleten lakok de itt csak a köd van egésznap.
6/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg inkább nyugaton esik a hó.Kíváncsi vagyok tovább tolódik kelet felé vagy még a fővárosig sem fog elérni.
2023. nov. 25. 11:29
7/17 anonim válasza:
Én örülnék neki, és már rég nem vagyok gyerek, de a mostani időjárásért sem haragszom a népi jóslat miatt, aztán vagy bejön, vagy nem. Egyelőre Erzsébet és Katalin nap is fehér karácsonyt jósol. :-)
8/17 anonim válasza:
Ha elolvad pár óra alatt, kb. semmit sem ér.
9/17 anonim válasza:
Én örülnék ha Nagyváradon esne december 22- én de egész nap.
10/17 anonim válasza:
30 percet szállingózott valamennyit a hó (viszonylag nyugaton élek) miközben sütött a nap, úgy érzem jobban beharangozták ezt, mint ami valójában történt.
Tavaly december 10.-én esett a hó annyira, hogy valamennyi megmaradjon másnapra, siralmas az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!