Visszatérhetnek a dinók?
Na és most nem lesz válasz egy se ha jól sejtem mert betartottam ígéretem és most nem tudtok hitelteleníteni már!
Ha ez igaz amit el kell ismernetek, hogy az űrben másként telik az idő bármely szavam igaz lehet, nem kevésbé mint ez. Persze most lapít mindenki majd na jó éjszakát holnap munka
:D dinò vs ember vagyok…
Na hàt szimplàn
Bàrmi igazlehet ès semmisem
XD baaaxdki èn vigyorgòban vagyok ès ebèdszünet van xD
De itt dolgozom de asszem kezdek eggyèvàlni már a többiekkel….
Na megebédeltem dolgozom mostnincs sok időm sajnos. Kicsit csípős volt a kínai leves de mindegy ez nem ide tartozik.
Nem teljesen értem mi ez hogy trollkodás mindig aki azt mondja, mint én arra mondjátok. Én eddig úgy tudtam, azt jelenti kamus valaki de lehet nincs igazam de ezek szerint senki se gondol egyet velem itt? Bár nem lényeg végülis.
Legalább akkor a más időt elhiszitek hogy másképp telik az idő az űrben, amire írtam a bizonyítékot este legalább azt belátja valaki vagy meg se néztétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!