Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Visszatérhetnek a dinók?

Visszatérhetnek a dinók?

Figyelt kérdés
Nem ilyen klónozással, hanem arra gondoltam, hogy lehet elmentek űrhajóval, és mivel az űrben gyorsabban telik az idő, elmentek pl 100 millió éve, de az nekik csak 20 év volt mondjuk, és visszajöhetnek bármely percben. És akkor mi lesz velünk? Kicsit tartok ettől.

2023. okt. 9. 21:34
 81/93 A kérdező kommentje:
79: köszönöm végre valaki
2023. okt. 10. 20:54
 82/93 A kérdező kommentje:
Na mindjárt éjfél mára ígértem és én nem vagyok egy hazug ember így leírom. Keresgéltem tanulmányt nem találtam meg eddig csak cikket róla de az nektek úgy látom nem elég! De leírom akkor inkább mit keressetek! Általános relativitás elmélet azon belül a gravitációs idődilatáció fogalma ami segíthet megértenetek az idő mibenlétét világunkban
2023. okt. 11. 00:00
 83/93 A kérdező kommentje:

Na és most nem lesz válasz egy se ha jól sejtem mert betartottam ígéretem és most nem tudtok hitelteleníteni már!

Ha ez igaz amit el kell ismernetek, hogy az űrben másként telik az idő bármely szavam igaz lehet, nem kevésbé mint ez. Persze most lapít mindenki majd na jó éjszakát holnap munka

2023. okt. 11. 00:03
 84/93 anonim ***** válasza:
90%

:D dinò vs ember vagyok…

Na hàt szimplàn

Bàrmi igazlehet ès semmisem

2023. okt. 11. 07:21
 85/93 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig buborékszindróma szenvednek a kommentelők. Csak trollkodnak. Szép mondhatom.
2023. okt. 11. 12:43
 86/93 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó: Itt egyedül ti ketten vagytok akik trollkodnak 50 ember ellen, ebédszünet van a vigyorgóban?
2023. okt. 11. 12:46
 87/93 anonim ***** válasza:
82%

XD baaaxdki èn vigyorgòban vagyok ès ebèdszünet van xD

De itt dolgozom de asszem kezdek eggyèvàlni már a többiekkel….

2023. okt. 11. 12:52
 88/93 A kérdező kommentje:

Na megebédeltem dolgozom mostnincs sok időm sajnos. Kicsit csípős volt a kínai leves de mindegy ez nem ide tartozik.

Nem teljesen értem mi ez hogy trollkodás mindig aki azt mondja, mint én arra mondjátok. Én eddig úgy tudtam, azt jelenti kamus valaki de lehet nincs igazam de ezek szerint senki se gondol egyet velem itt? Bár nem lényeg végülis.

Legalább akkor a más időt elhiszitek hogy másképp telik az idő az űrben, amire írtam a bizonyítékot este legalább azt belátja valaki vagy meg se néztétek

2023. okt. 11. 15:16
 89/93 anonim ***** válasza:
100%
Plot twist: Már visszatértek, de rejtőzködnek.
2023. okt. 11. 15:27
 90/93 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom, ki cáfolja meg a relativitáselméletet, aztán visszatérhetünk a dinókra, jó munkát a mai napra mindenkinek 😂😂😂
2023. okt. 12. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!