Visszatérhetnek a dinók?
27: köszönöm, hogy megértesz engem!
Nem tudom miért kell bántani csak mert mást gondolok mint ti elég felszínes emberek lehettek amúgy
Tudod kedves kérdező, az a baj, hogy vagy soha nem jártál iskolába TANULNI, vagy trollkodsz.
Minden mondatod tudatlanságról árulkodik. A tudomány teljes tagadása kellene hozzá, hogy csak el is gondolkodjunk a sok csacsiságon. Ami évezredek alatt tudás összegyűlt, az mind mehet a kukába? Semmi nem igaz az egészből? De akkor nem is vagyunk értelmes lények.
Jelenlegi tudásunk alapján, a rendelkezésre álló technológiák felhasználásával csak néhány embert tudunk földközelbe juttattni (Nemzetközi űrállomás). Szinte néhány embert sikerült a Holdra vinni. De itt a vége.
Szondák felfoghatatlan távolságba jutottak, de azok csak aprócska gépek. Egy katicabogár sem férne le benne, és nem is élhetne.
Gondolod, ez mind csak hülyeség?
Az űrben gyorsabban telik az idő? Ezt meg hogyan kell érteni? Ez nem igaz.
33: én értem amit mondasz de ez a te véleményed ezt kellene nektek is megérteni nem csak engem alázni folyamat. Lehet most ezek vannak amiket írsz de régen lehetett másként, ki tudja ennyi év után??? És jártam iskolába igaz sokat felejtettem ebben igazad van.
Az űrben gyorsabban telik az idő bárki megmondhatja ha nekem nem hiszel, kérdezz meg mást vagy olvass utána
Kérdezőuram…
“Az internet arra való hogy névtelenűl fikázzad a másikat”
Jay és néma Bob
Naés ez igaz
Ha valami (társadalmilag felfogott elfogadott)dologrol kérdeznél 10ből 3an BIZTOS valamit kötekednének..
Ilyen az emberek nagyrésze főőlleg a neten…
Szóval ami számodra hasznos azt elolvasod a többit meg lesz@rod vagy ha épp (netkaratézni)akarsz akkor elütöd az idôdet hogy egy teljesen lényegtelen emberrel vitázz…
38: trollválasz persze aki nem támad rögtön, egy kis elfogadás neked sem ártana hidd el! Nem érted a lényeget senki nem tudhatja mi volt sok száz millió éve, honnan tudnánk elhamvadhatott minden bizonyíték! Plusz én nem mondom hogy hazudnak nekünk, de ki tudja! Van mit eltitkolni bőven ebben a világban hát még ha az űrt is belevesszük. Egyébként az is lehet hogy volt olyan eszközük a dinóknak amivel minden egyes nyomukat el tudták tüntetni ami csak volt, hogy ne tudjunk semmit se róluk! Lehet most is figyelnek minket. Nekem sokszor olvassa a telefonom a gondolataimat, ne mondjátok hogy ti tapasztaltatok ilyet mert az hazugság lenne! Az is, kitudja miért van??? Ki csinálja???
A tudományról lehet mást gondolni! Nem csak azt amit ti emlegettek folyton!!! Istenem és még én vagyok a hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!