Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Visszatérhetnek a dinók?

Visszatérhetnek a dinók?

Figyelt kérdés
Nem ilyen klónozással, hanem arra gondoltam, hogy lehet elmentek űrhajóval, és mivel az űrben gyorsabban telik az idő, elmentek pl 100 millió éve, de az nekik csak 20 év volt mondjuk, és visszajöhetnek bármely percben. És akkor mi lesz velünk? Kicsit tartok ettől.

2023. okt. 9. 21:34
 21/93 anonim ***** válasza:
65%
Takarodj a gyakorikerdesek.hu nevű internetes oldalról!
2023. okt. 9. 23:19
 22/93 A kérdező kommentje:
19: csodálatos gondolat de én ijesztőbbekre számítottam meg fejlettebbekre. Mondjuk belegondolva vannak ijesztő madarak pl galamb de mégse az űrből jön, legalább is nem most, aztán ki tudja
2023. okt. 9. 23:20
 23/93 A kérdező kommentje:
21: hogy képzeled ezt a stílust így senkivel nem lehet beszélni. Lehet te hülyének tartasz de nem tudod miért kérdezem, lehet egy napon már annyira nem gondolod hogy én voltam hülye! És ez nem a te oldalad hogy kidobogass engem.
2023. okt. 9. 23:22
 24/93 anonim ***** válasza:
80%
És kajak nem trollkodik, besírok.
2023. okt. 9. 23:32
 25/93 Önjelölt igazságosztó ***** válasza:
76%

#22:

Nem elég ijesztőek? Tessék:

[link]

Felvételről lehet nem jön át, de egy ilyen keselyű első ránézésre simán benézhető egy madárjelmezes embernek a mérete miatt.

[link]

[link]

Na meg amúgy a sötétben egy sima bagoly is könnyedén ijesztőnek tud kinézni.

Nem elég fejlettek?

[link]

[link]

A leginkább dinoszaurusz megjelenésű madár pedig:

[link]

2023. okt. 9. 23:40
 26/93 A kérdező kommentje:
És még egy eszembe jutott, ha visszajönnek sima dinóknak számítanának vagy ufók lennének már inkább? Vagy csak azok lennének ufók akik már az elmenés után születtek meg? Ezt nem teljesen tudom eldönteni
2023. okt. 10. 00:00
 27/93 anonim ***** válasza:
94%
Igazából el sem mentek.
2023. okt. 10. 00:38
 28/93 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy vissza fognak térni. T-Rex nagymama itt felejtette a tojásait.
2023. okt. 10. 00:41
 29/93 UlfOrmson ***** válasza:
91%
Most nézted meg a Rick&Morty ide vonatkozó epizódját?😅🦖🦕
2023. okt. 10. 06:03
 30/93 A kérdező kommentje:

25: fejlettebbek mint egy csiga nyilván, meg ijesztőek is eléggé mint mondtam pl a galamb is már. De a dinó ijesztőbb lássuk be

29: akadjunk már le a t-rexről, csomó másik dinó van, nem voltál ovis nem láttál ilyen könyvet?

30: rick és mortyhoz annyi a közöm h láttam már olyan pólót meg zoknit, amúgy nem nézem mert nagyon csúnyák és nekem nem is vicces. Nagyon kevés sorozatot nézek értsétek már meg

2023. okt. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!