Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Visszatérhetnek a dinók?

Visszatérhetnek a dinók?

Figyelt kérdés
Nem ilyen klónozással, hanem arra gondoltam, hogy lehet elmentek űrhajóval, és mivel az űrben gyorsabban telik az idő, elmentek pl 100 millió éve, de az nekik csak 20 év volt mondjuk, és visszajöhetnek bármely percben. És akkor mi lesz velünk? Kicsit tartok ettől.

2023. okt. 9. 21:34
 61/93 anonim ***** válasza:
89%

Az 1-2 akik szerint az én “bàtorításom”hülyeség

Az elmélkedés ábrándozás egy jódolog persze nem a rendithetetlen hit az abszurdum felè..és amíg a kérdezőnek nem úgy van a fejében mint pl

(A medve veszélyes,a fény gyors..stb)addig ezzel semmi baj nincs…

2023. okt. 10. 15:52
 62/93 anonim ***** válasza:
92%

Kedves troll! Mi normálisak vagyunk, tanultunk az iskolában, gondolkodásra is képesek vagyunk. Nincs szükségünk arra, hogy a kedvedért utánanézzünk bárminek.

Tanulni, okosodni soha nem késő. A tévedést belátni komoly erény.

Én pl. most rögtön meg is teszem. Tévedtem akkor, amikor figyelemre méltattalak.

2023. okt. 10. 15:52
 63/93 anonim ***** válasza:
38%

Ha ittartunk…tanult vallásos iskolázottakat kérdezek..

Istent ki vagy mi teremtette/hozta létre?

Akkor most hülyevagyok mert ilyenen gondolkodom..?

2023. okt. 10. 16:10
 64/93 A kérdező kommentje:
Természetesen én állítottam mert ez az igazság. Nem várom hogy igazat adj nekem mert az itt kínos úgy látszik, nem akarok neked vagy bárki másnak rosszat vagyis hogy kínosan érezze magát miattam. Talán máshol hallasz majd még erről és akkor elfogadod a tényeket! Járj nyitott szemmel fogadd meg tanácsom
2023. okt. 10. 16:31
 65/93 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodom szavaitokon! Tudjátok én elég kedves ember vagyok sokan szeretnek barátaim vannak szép számmal vagyis pont amennyi elég! Szerintetek ha baj lenne velem, hogy lehet hogy senki se mondta még??? Szólnának mert jót akarnak nekem, nem félnek tőlem hogy mit szólok majd ha mondják vagy ilyesmi. Munkámban is helyt állok hála égnek, mondjátok ez hogy lenne lehetséges betegen???
2023. okt. 10. 16:35
 66/93 anonim ***** válasza:
90%

"Természetesen én állítottam mert ez az igazság."

Hát akkor bizonyítsd kisfiam.

2023. okt. 10. 16:43
 67/93 A kérdező kommentje:
66: felesleges bizonyítanom, mert már más megtette már korábban, plusz látod ehhez buta lennék el kell ismernem. De amit írok bizonyított tény
2023. okt. 10. 16:51
 68/93 anonim ***** válasza:
100%

"De amit írok bizonyított tény"

Épp csak a delíriumodat alátámasztó tanulmányok linkje maradt le.

2023. okt. 10. 16:57
 69/93 A kérdező kommentje:

68: miért ítélkezni csak mert egyvalamit mondtam a dinósat ami elfogadhatatlan neked, minden szavam hazugság lesz vagy delírium ahogyan te mondod? Nem csatolok linket mert annyi van nem tudok választani plusz a legtöbb nehezen érthető ha nem értesz ehhez

Még egyszer kérdezem miért nem szólt senki rajtatok kívül amennyiben tényleg baj van velem???

2023. okt. 10. 17:14
 70/93 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csatolok linket mert annyi van nem tudok választani"

AKkor ne válassz, írd be az elsőt.

"miért nem szólt senki rajtatok kívül"

Szóltak, csak ilyen sima szürkeállománnyal képtelen voltál felfogni.

2023. okt. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!