Visszatérhetnek a dinók?
Figyelt kérdés
Nem ilyen klónozással, hanem arra gondoltam, hogy lehet elmentek űrhajóval, és mivel az űrben gyorsabban telik az idő, elmentek pl 100 millió éve, de az nekik csak 20 év volt mondjuk, és visszajöhetnek bármely percben. És akkor mi lesz velünk? Kicsit tartok ettől.2023. okt. 9. 21:34
41/93 A kérdező kommentje:
39: köszönöm ez hasznosnak tűnik
2023. okt. 10. 14:14
42/93 A kérdező kommentje:
37: akkor gondolod nem kell félnünk?
2023. okt. 10. 14:16
43/93 anonim válasza:
A válaszaid alapján szerintem egyáltalán nem vagy hülye, de erősen kezelésre szorulsz. Mit fogadjak el azon, hogy egy beteg ember megpróbálja bebizonyítani a lehetetlent, és a jelenlegi tudományos bizonyítékok teljes tagadását tanúsítja? Az előző válaszom nem is neked szántam, hanem azoknak leginkább akik vagy simán viccből, vagy nemtörődömségből megpróbálnak még mélyebb gödörbe taszítani téged, de igazából észrevettem, hogy melletted nem lehet kiállni, mert neked az is probléma! Hát, sajnálom, de akkor mit csináljak? Továbbra se várd olyan emberektől, akik nem szenvednek a kognitív funkciók pld.: érzékelés-észlelés, teljes hiányában, hogy elfogadják az elméletedet, és nem tartják hülyeségnek.
44/93 A kérdező kommentje:
43: nem is igaz, hogy mellettem nem lehet kiállni, mindenkinek megköszöntem aki megtette! Őrültnek tekintesz, ez nem kiállás legalábbis az én szememben nem tűnik annak. De értem jót akarsz! Csak tévedsz mert nem vagyok őrült egyszer meglátja mindenki aki osztogat most nagy okosan. Lehet ti vagytok az őrültek, ki tudja most még megmondani! Látott már csodát a világ nagyobbat is! Szűzen szülni azt elhisszük persze de ufó dinó nem lehet???? Mindenki megőrült úgy érzem. Köszönöm törődésedet és aggodalmadat, tudom jót akarsz de most tévedsz sajnos
2023. okt. 10. 14:35
45/93 anonim válasza:
Igen, nem vagy őrült, mert az nem tudományos meghatározás.
46/93 anonim válasza:
Ha ennyit iszol legalább ne jurassic parkot elss közbe.
47/93 A kérdező kommentje:
45: igen de nem tudod megmondani mi vagyok akkor, mit mondjak bolond, nem tudhatod mi a bajom vagy van-e
46: Istenem. Szombat óta nem ittam és akkor is csak egy vodkanarancsot pedig koncerten voltam
2023. okt. 10. 14:57
48/93 A kérdező kommentje:
Ja és unom már a jurassic parkot meg minden folytatását, a marsi az ami tetszett legutóbb bár kicsit undi ez a kakival trágyázás benne
2023. okt. 10. 14:59
49/93 anonim válasza:
"nem tudod megmondani mi vagyok akkor"
De én igen, egyszerű kretén barom. Semmi extra.
50/93 A kérdező kommentje:
49: Kretén az aki mondja. Most jobb neked remélem mert nekem nem lett az plusz a kérdésre persze nem tudsz válaszolni csak vagdalkozni és még én vagyok a kretén. Választ várok nem sértegetést kérlek tartsd ezt tiszteletben köszönöm neked
2023. okt. 10. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!