Úgy érzem én vagyok 2pac mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tudom baromságnak hangzik de egyenlőre minden jel erre mutat pl: akkor születtem mikor ő meghalt, bennem él az alkotásvágy, ő fekete én az akarok lenni és énis utálom ganxta zolee-t.15F2010. szept. 30. 21:03
11/15 anonim válasza:
Miért, Tupac is utálta Ganxta Zolee-t? xD
12/15 anonim válasza:
Énis valamiért raszta niggának érzem magam. Gizi néni 82/N
13/15 anonim válasza:
Enis akkor szulettem ket honappal azelott. Imadom ot, imadom a zenejet utalom a mostani tini szarokat, s mas szarokat. Megertem ha szereted vagy valami mert enis nagyon. De azert egy olyan mint o nem volt es nem is lesz es nincs!!! O Tupac Amaru Shakur egy legenda. Jah es lany vagyok:D
14/15 anonim válasza:
"és énis utálom ganxta zolee-t."
Igen mert 2Pac ismerte és utálta Zolit :D
Nem kevered egy kicsit és Ganxsta helyett Biggiet akartál írni? De hiába mert őt sem utálta
15/15 anonim válasza:
elmondom te mii vagy egy sza.rfaszu senkiházi c.sicska gyerek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!