Úgy érzem én vagyok 2pac mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tudom baromságnak hangzik de egyenlőre minden jel erre mutat pl: akkor születtem mikor ő meghalt, bennem él az alkotásvágy, ő fekete én az akarok lenni és énis utálom ganxta zolee-t.15F2010. szept. 30. 21:03
1/15 anonim válasza:
akko rappelj alami nívósat gyorsan! :D
2/15 anonim válasza:
haggyámá a hülyesígeddel, vazz
4/15 anonim válasza:
jÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJXDXDXD
5/15 anonim válasza:
Én úgy érzem mi ismerjük egymást :D
csá farkas:D
6/15 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy ma megint túlsokat szívtál a fűből kedves Farkas!!!
XDXDXDXD
7/15 anonim válasza:
akkor jellemezlek .. : Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára diszleksziás).
8/15 ManyMen90 válasza:
az utolsó válaszoló válasza nagyon oda basz XD
király vagy ember
9/15 ManyMen90 válasza:
na és mivan akkor ha akkor születtél amikor "meghalt",meg él benned az alkotásvágy és fekete akarsz lenni?van más aki akkor születtet amikor "meghalt" és van bennük alkotásvágy!
ettől nem leszel 2pac
10/15 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkorát szakadtam ezen xDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!