Miért érzem ezt? Mit gondoltok?
Azt érzem, hogy a párom társaságában nem tudom önmagam adni. Szerepet játszok, amit ő vár el tőlem, vagy amilyennek ő beskatulyázott. (Igazából magam se tudom)
pl. én nagyon szeretek szórakozni járni, a társaság középpontja szoktam lenni mindíg. Ő ugy látott engem, hogy visszafogott, büszke, és távolságtartó nő vagyok és ha együtt megyünk szórakozni, nem tudok feloldódni. Kényelmetlenül érzem magam. Csak vele vagyok elfoglalva.
A másik dolog, hogy ő nagyon zárkózott néha azt érzem, hogy soha nem fogom igazán megismerni, mintha nem akarna megnyílni nekem. És én csak vele vagyok elfoglalva azzal, hogy megismerjem, hogy megtudjam mit szeretne, mit vár a kapcsolatunktól és közben magamat elveszítem. Már nem azt nézem, hogy mi jó nekem hanem hogy ő mit gonolhat, mit érezhet.
Szerintetek miért van ez?
Pont azért, amit leírtál. Attól való félelmedben, hogy a zárkózott, visszahúzódó párodnak nem "jön be" egy bulizni, élni vágyó nő, elkezdtél egy szerepet játszani. Ez pedig tartósan nem megy. Valószínűleg a párod is érzi, hogy valami nem stimmel, ezért nem "nyílik" meg előtted.
Szerintem csak az a megoldás, hogy őszintén elmondod neki mi a helyzet, mert erre a feszengős, görcsölős kapcsolatra még akkor sem érdemes berendezkedni, ha neki az igazi éned nem kell. Akkor egy olyan társat kell keresni, és találni, aki téged akar, nem egy elképzelt személy szerepét kell eljátszanod előtte.
De néha azt is érzem, hogy ő nem is akar igazán megismerni. Egyébként nagyon önző és egoista. Csak magával van elfoglalva.
És tényleg én nagyon szeretném, hogy megnyíljon nekem, meg akarom ismerni, de azt érzem nem engedi. És amikor mondom neki ezeket a dolgokat, azt mondja még "néha ő se ismeri saját magát, nemhogy én!" Illetve, hogy őt nagyon nehéz kiismerni és gyakorlatilag senki nem ismeri őt igazán. Közben pedig azt érzem, hogy én próbálkozom próbálkozom de semmi eredménye és közben az én szamélyiségem meg elveszik!
(Lehet hülyén fogalmaztam, de magam se tudom pontosan mi ez, miért van így, mit érzek én és mit érez ő) Még soha nem találkoztam ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!