Éhes vagyok ,nincs pénzem , nincsen semmi étel mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még diák vagyok egy közép iskolában , anyámmal élek és egy testvéremmel de nem vesz semmi ételt és mindig este 8kor ér haza . Jelenleg a kenyér is elfogyott , felvágott is. Dolgozni még nem tudok csak jövőre , ösztöndíj nem jött egyszer sem. Hogyan tudnék ételhez jutni? Hetek óta tart ez2022. dec. 2. 18:54
11/17 A kérdező kommentje:
Nem 17 vagyok ,csak ha leírom a koromat letiltják a fiókomat
2022. dec. 4. 12:35
12/17 A kérdező kommentje:
De pár évvel fiatalabb
2022. dec. 4. 12:35
13/17 anonim válasza:
12: OK, de ha netezni tudsz, meg gyakorizni, akkor egy palacsintareceptet, vagy mást miért nem tudtál megtalálni?
Kizártnak tartom, hogy ne legyen otthon SEMMILYEN alapanyag.
14/17 anonim válasza:
Eltelt pár nap. Eddig mit ettél? Én nem ide írtam, amikor nem volt mit ennem. Akkor éhes voltam. Nem azt mondom nem hiszem amit mondasz. De tudom milyen éhezni és fázni. Nézegettem a szemetet nem a gyakorit........
15/17 anonim válasza:
Ha még nem halt éhen, akkor jócskán túlzott h soha semmi kaja nincs otthon.
16/17 anonim válasza:
Net csak volt valahonnan, vagy eszköz amin netezett.... akkor tegye pénzzé... abból tud venni ennivalót....
17/17 anonim válasza:
#16: Ó, persze! Tegye pénzzé azt, ami lehet nem is az övé, hanem a családjáé például, vagy az egyetlen kapcsolatot, amin segítséget kérhet másoktól, akik távolabb élnek tőle! Bravó az ilyen tanácsokért!
Nekem egyetlen ötletem lenne, bár nem mindig talál egyetértésre. Amit #4-es válaszolóként itt is írtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..
Ha véletlen nem fővárosi lennél, vidéken is vannak kirendeltségek.
Rákereshetsz az alapítványra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!