Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az öcsémnek van egy barátnője ,már nagyon régóta vannak együtt..sokszor meghívjuk őket magunkhoz!Csak az a probléma hogy a barátnőjének van egy rossz szokása ,hogy amit talál a lakásban kaját,innivalót mindent megeszik..egyszerűen jönnek hozzánk és a barátnő egyszerűen benyúl a hűtőbe és kb 20 perc alatt megiszik 2 l colát!Ha el mondom ezt neki hogy ez a problémám akkor megsértődik és többet nem jön az öcsém sem hozzánk..az öcsémmel sem tudok erről beszélni mert sajnálja nagyon a barátnőjét(mert ők sajnos nehéz anyagi körülmények között vannak,gondolom ezért csinálja ezt)én elhiszem hogy náluk nincsen cola,vagy csoki,vagy chips és én szívesen adok is neki de kb még a gyerekem elől is megeszi ha kirakom az asztalra a rágcsálni valót...most is holnap szeretnék kerti grill partit csapni..és külön venék nekik üditőt de semmi értelme mert kb fél órán belül megisszák aztán a többire is rájárnak...sajnos ez már nagyon bosszant,mert mi sem vagyunk milliomosok és amit szoktam vásárolni,ami van a htőbe azt az egész családnak veszem ami több napig ki kéne tartania..az öcsémnek nem mondhatom hogy a b.nőjét ne hozza ..mert én se mennék olyan helyre ahova a férjemet nem hívták meg..én meg is értem őket ..de azt nem tudom megérteni hogy ilyen jogon nyúl be a hűtőnkbe és vesz ki amit akar..meg állandóan az megy hogy amikor itt vannak akkor ő mindig azt mondja(evés után már félóra múlva is)hogy ő éhes..valami ötlet??

2012. júl. 11. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
El kell rakni előlük azt amit nem akarsz odaadni, a hűtőben csak az legyen, amit úgyis odaadnál nekik. Egy kerti partin viszont ezt nem lehet megtenni. Ha valaki ennyi kólát megeszik, az komoly függőség, ott valami pszichés probléma van.
2012. júl. 11. 12:22
 2/2 A kérdező kommentje:
hát ez az..de nem csak kólát mindent megeszik,megiszik...nem tudom elrejteni mert hőség van és meleg kólát én sem akarok inni,meg a többi megromlik!!:S
2012. júl. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!