Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megéri feljelenteni az ismerős...

Megéri feljelenteni az ismerősömet ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Lakótársammal megromlott a viszonyom, és ő igaz most már elköltözött, de a beleegyezésem nélkül hangfelvételeket készitett rólam.

Bizonyíték is van rá, hiszen most küldött el egy április elsejei beszédemet, amint épp telefonáltam a szobában.

Ezzel nem sértette meg a jogaimat?Megéri feljelenteni?

Nem olyan régen még a facebookomat babrálta meg,azt még megbocsátottam de ezt nem tudom lenyelni.

Azt elismerem hogy nem volt felhőtlen a viszonyunk, de én ilyen aljas módszerekhez sosem nyúltam.

köszönöm mindenki segitségét.

2012. ápr. 7. 05:00
 1/2 A kérdező kommentje:
Szerintem azért küldte el a hangfelvételt, hogy bossszantson.
2012. ápr. 7. 05:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Személyes adattal való visszaélés. Ha felvette a tudtod nélkül és tárolja az elég, hogy megálljon.
2012. ápr. 7. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!