Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha 17 évesen még...

Mennyire gáz ha 17 évesen még szűz vagyok, nem dohányzom és még nem voltam soha részeg? 17/lány

Figyelt kérdés

Gyógyszert szedek nem ihatok. Bulizni sem voltam még soha kb mert ugye nem ihatok meg nem igazán vannak barátaim ezáltal még nem is szexeltem. Szerelmes sem voltam még soha. És nem, nem vagyok asszexuális.

Dohányzást akkor prábaltam ki amikor elfogyott az esti gyógyszerem és kivoltam idegileg. Az is csak fél szál barna szivarka volt. Ezen kívül nem szívtam még soha cigit és félek hogy ezért a korombelik körében lúzernek számitok. Apukám masszív dohányos és azt látom hogy a dohányzás az ilyen alja emberek szokása ezért sem vonz. Nem vagyok katolikus, nem azért "őrizgetem" a szüzességem.

2022. nov. 24. 17:11
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

A gyógyszer miatt nem tudok

Nem a lábaim miatt

2023. jan. 3. 16:12
 52/57 anonim ***** válasza:
100%
Csak te érzed magadat lúzernek mert nincs önbizalmad. Nem ettől lesz valaki menő hogy bulikba jár meg bebaszik..
2023. jan. 3. 16:14
 53/57 A kérdező kommentje:

Az a célom hogy a közösseg tagja lehessek és befogadjanak. Ahhoz pedig ugy kell tennem mint ők. Be kell b*sszak. Engem meg sosem hivtak meg buliba. A nepszerűség mércéje az hogy ki mennyit iszik. Nalunk a legnepszerübb gyerek a Tibi, ő detoxba is került. Meg az a szerencsét autista fiú is koccintott szilveszterkor. Az atlagosan nepszerűek az oaztalyban csak koccintottak vag par poharral ittak. A közepesen nepszerűek spiccesek voltak. A nagyon nepszerűek oedig szétcsaptak magukat. A legnepszerűbbről pedig mar szótejtettem. Az alkohol ivas merteke egyenesen arányos a nepszerűséggel és a szépséggel.

Mindenki azzal dicskedett hogy ki hogy hanyt meg baszotr be meg fetrengett. Engem meg sohasem hivtak meg buliba. Nem tudok a közössegbe tartozni a gyogyszer miatt. 😭😭😭

A szalagavató nem 2.5 ev mulva lesz hanem 2 ev mulva mert 12. Félévkor

Bazdmeg addigra hogy allok le a gyogyszerről?

Engem meg sohasem csokolt meg egy fiú

Meg sosem hivtak meg meg buliba

Sosem cigiztem

Sosem basztam

Sosem fogtam meg egy fiú kezét

Sosem voltam részeg

Azért ertelmetlen mert ivas és buli nelkül pazaroltam el a tinédzsereveimet

A gyogyszerre pazaroltam a bulit

De az az ertelme a fiatal kornak

A tombolás

És én már kiöregedtem

Soha nem tudom bepótolni

Egy értelmetlen életet nem bűn

eldobni

2023. jan. 9. 18:11
 54/57 anonim ***** válasza:
47%

"Az a célom hogy a közösseg tagja lehessek és befogadjanak. Ahhoz pedig ugy kell tennem mint ők. Be kell b*sszak."

Te meg egy kislány vagy ha ezt gondolod. Miért akarod egy olyan társaságba beilleszkedni aki feltételekkel fogad be? Miért nem keresel olyan barátokat akiket nem érdekel hogy iszole vagy sem?

"Mindenki azzal dicskedett hogy ki hogy hanyt meg baszotr be meg fetrengett. Engem meg sohasem hivtak meg buliba. Nem tudok a közössegbe tartozni a gyogyszer miatt. 😭😭😭"

Inni nem gáz, sőt mértékkel egészséges is de amit leírtál az már nagyon gáz és gyerekes. Atgodnoltad te egyáltalán ezt?

"Egy értelmetlen életet nem bűn

eldobni"

Keress fel egy szakembert.

2023. márc. 7. 16:02
 55/57 anonim ***** válasza:
10%
"Inni nem gáz, sőt mértékkel egészséges" evvel a kijelentéssel azért vitatkoznék xd
2023. márc. 7. 17:36
 56/57 anonim ***** válasza:

Miért? Nézz utána hogy milyen

egészségügyi hatásai vannak különböző alkoholoknak.

2023. márc. 7. 17:47
 57/57 anonim ***** válasza:
90%
Na jó, elolvastam mindent és tuti hogy te egy troll vagy ha nem akkor keress fel egy orvost.
2023. márc. 7. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!