Mennyire gáz ha 17 évesen még szűz vagyok, nem dohányzom és még nem voltam soha részeg? 17/lány
Gyógyszert szedek nem ihatok. Bulizni sem voltam még soha kb mert ugye nem ihatok meg nem igazán vannak barátaim ezáltal még nem is szexeltem. Szerelmes sem voltam még soha. És nem, nem vagyok asszexuális.
Dohányzást akkor prábaltam ki amikor elfogyott az esti gyógyszerem és kivoltam idegileg. Az is csak fél szál barna szivarka volt. Ezen kívül nem szívtam még soha cigit és félek hogy ezért a korombelik körében lúzernek számitok. Apukám masszív dohányos és azt látom hogy a dohányzás az ilyen alja emberek szokása ezért sem vonz. Nem vagyok katolikus, nem azért "őrizgetem" a szüzességem.

A züllést vállasztani, az igazi társ helyett beérni a szexuális vágyak kielégítésével váltogatott partnerekkel az olyan mint beesni egy folyóba és hagyni hogy sodorjon amerre akar.
Az önmagad felválalása, a különleges egyedi, megismételhetetlen voltod megéléséhez több erőre van szükség, de egyéniség leszel, aki saját értékeivel a saját ajándékaival boldogul. Olyan munkát végezhetsz amiben örömödet leled. Szeretettel telt családi életet élhetsz.
Értékes vagy!

Kedves, kérdező!
Ne érezd hátránynak, se nem "gáznak"!
A kivételes rendes emberek táborát erősíted és manapság főleg egy igazi kincs.
Jómagam 17.5 éves voltam, amikor elvesztettem. Akkori fél éves (első) kapcsolatomat rosszúl értelmeztem érzelmek és személyiség terén.
Inkább volt egy jó barátság, amit elcsesztünk a párkapcsolattal.
Suliban a ribizli társaság, amikor megtudta szűz vagyok, akkor elkezdtek rámszállni.
Majd nyilvánosan, hangosan jól megmondtam nekik lenézve őket:
Engem legalább nem kúrt végig a fél város! Hátat fordítottam és mentem egy barátomhoz, aki az iskola "menő" arca volt. Csendes, kedves, jóképű.
Kiderült: a ribizliknek az fájt, hogy közel engedett magához az illető. Mai napig jó barátom. S utálja a ribizliket, akiknek se tartásuk, modoruk, önbecsülésük és rosszmájúak.
Megsúgom: ő 22 éves koráig várt, nem kapkodta el.
Barátokat se egyszerű találni, főleg ha nem vagy olyan, mint a "többiek".
Pl jómagam egy valakivel barátkoztam osztályból, a többi akkori barátaim más osztályokból, évfolyamokból, sulikból valóak voltak.
(6ember, belőlük 1 barátság maradt meg az idő elmúltával)
Tizenévesen még nem fejlődött ki az énkép, önismeret,személyiség. Ez kb 25 éves korig formálódik.
Ezért van sok olyan, hogy idővel eltávolodnak az akkori barátok.
Más személyiség, elvek, mentalitásstb fejlődik.
Ettől függetlenül a magad módján tanulj kommunikálni, ismerkedni.
Pl én nagyon magas %-ban imtrovertált vagyok, ám kommunikációs képességem fejlett, mert fejlesztettem, gyakoroltam stb.
A kommunikáció fejlesztése minden téren fontos és jelentős is lesz.
Karriertől a magánéletig.
Szex, csók és társai:
Nincs értelme siettetni, azt érezni fogja az ember.
Testben és lélekben is.
Akkor lesz csodálatos és jó, ha ésszel, érzelmekkel és erős testi vággyal teszed azt.
Az első dolog pedig az emberek zöménél meghatározó egy életre.
Ezért is fontos: akkor tedd, ha úgy érzed.
Ha bizonytalan vagy stb, merj nemet mondani! (ugye kommunikáció)
Ha pedig tapasztalatlan a fiú is, akkor legyetek egymásra tekintettel pl te arra, hogy lehet gyorsan fog elmenni.
De még tapasztalt embereknél is, ha új a partner/pár, akkor is gyorsabb az első alkalom.
Pettingeljetek sokat a dolog előtt. + minden szex alapja a felvezetés, játszadozás.
Védekezés ugye alap.
Cigi, alkojol stb.
Nem baj, ha nem fogyasztod őket. Nem attól leszel jobb ember.
Aki pedig fogyaszt is, azoknál is csak a mértékkel rendelkezőket tudom értékelni.
Pl egy vacsorakor iszik egy kis bort. Stb.
A mérték és nemfogyasztás a becsülni, tisztelni való!
Jómagam 30 éves vagyok. Nem fogyasztok se cigit, se alkoholt, se kávét, drogokat végképp nem.
Büszke vagyok rá és a testem is hálás, azaz egészséges.
Hazudok... Bonbon és diannáscukor formájában "alkoholizálok". 😂
Köreimben sokan meg is mondják a pasik/férfiak, hogy kifejezetten vonzó plusz jellemzők ezen dolgok nem fogyasztása.
Pl sokan beszámoltak arról milyen kellemetlenségeket tapasztaltak azokkal kapcsolatban, akik ezen dolgokat fogyasztják.
Hiába a szexi ruha, nő, ha bűzlik a cigitől.
Pont hogy az a gáz, aki ezen dolgok nem használatát gáznak, cikinek tartják. Sőt, szánalmas. - elnézést a kifejezésért.
Kismillió jobb és finomabb dologra lehet költeni azt a keretet is.
Pl gyümölcs, zöldség turmixok, shake-ek, extrém finom teák. (nem a filteres mű teák)
Különleges forrócsokoládék, sütemények.
Tudok jó párat javasolni. :)
Jó pár embert átcsábítottam ezen finomságokra.
No és a nők halálához, az öregedéshez is rásegít a cigi, alkohol stb.
22 évesnek saccolnak max.
Anyámhoz mentem le, amikor elvitt közös vásárlásra.
Beszálltam autóba és a mellette ülő kollégája egyszer csak ilyet mond:
"ő a legkisebb lányod?" 😂
A tényt hallva lesokkolt.
Csak előny, nem hátrány a kártékony dolgok offolása.
Sőt vigyázz magadra és egészségedre! 😊
Viseld büszkén, azt aki vagy!
Itt pedig nem a szűzesség a lényeg, hanem az elvek és mentalitás, hogy nem kapkodod el, s nem adod akárkinek magad.
Ez a lényeg.
Légy boldog és emeld fel fejed, húzd ki hátad! Legyen egy egészséges önbizalamd, önbecsülésed.
Kellemes megbékélést ezen dolgokkal és szép napot!
30N

Ritka ma már a normális lány, ne változz meg.
Csak azért, mert vársz és nehezebben nyitsz nem leszel rosszabb másoknál, sőt... Legalább nem vagy olyan, akit 15 évesen szednek ki az árokból hajnalok hajnalán részegen...
Legyél büszke magadra, én is visszavonnék mindent, ha lehetne, azok közül, amiket fiatalabban csináltam.
23/l

Félek hogyha kimaradnak ezek a "fiatalság, bolondság" dolgok akkor majd később hiányolni fogom hogy ezek a dolgok kimaradtak a fiatal koromból mint a cigi, pia,szex. Nem élem ki rendesen a fiatal korom és felnőtt koromban érezni fogom a kimaradtt élményeket. Ráadasul varátaim nincsnek ami inkabb nyomaszt. Meg nem vagyok olyan szexi mint egy átlagos lány. Sminket alig használok. Egyszerűen már azon gondolkodtam hogy lehet pasi vagyok belül ugyanis bevallom az őszintét vonzódom egy kicsit a jó nökhöz, gyönyörű idomaikat csodálom. De lehet csak barátság hiányom van. Altalánosban voltak barátaim. Most az új osztályba idén októbertől járok. A kilencedik osztályt egyéni tanrendben végeztem el. Az még normális hogy mivel október ota járok ide még nem alakult ki barátság?
Nem nemi problémák miatt nem szexelek. Szüksegleteim nekem is vannak. Viszont szerelmes még nem voltam szívből, csak ösztönösen amit elhamarkodottnak érzek. Nők irant is inkább ösztönből érzek mint szívből.
Az alkoholra visszatérve szerintem jó buli lenne egy ilyen részegen árokban alvós sztori. De igazából nem tudnám mi hasznom lenne belőle. Osztálytársaim szoktak ilyenekkel dicsekedni.
Már csak 10 évem van megtalálni az igazit. Ugyanis 30 évesen már kiöregszem, és 30 évesen már nem lehet szerelmet találni. Az is rosszul esik hogy más ember ennyi idősen autoþ vezet én meg nem. Sőt a szüleim sem vezettek 15 éve autot én nekem egész gyermekkoromban sose volt. Most sem rendelkezünk autóval. De az is rá ér még.
Az alkoholhoz visszatérve egyszer egy kirándulás alkalmával mikor még nem szedtem a gyógyszert kb 14 évesen ittam egy kis alkoholos sört. De az csak picike volt. Az alkoholmentes sör ízét mind a mai napig szeretem. Más alkoholnak ízét sem ismerem ugyanis még soha nem ittam. Talán ellenszenvesnek tűnhet de attól felek hogy nem adok eleget a külsömre. Pl nem festem a hajam és a nagy fülbevalók, karkötök,nyakláncok is idegesítenek.
Bocsánat ha panaszkodós hangvételűre sikerült ezt leirni

Csak hogy egy kicsit beleláss a "jövődbe".
31 vagyok, cigit életemben nem szívtam (a legbüdösebb dolog a világon, még munkahelyen is kerülöm a helyet, még akkor is ha az egyik legnormálisabb kollégám szívja a cuccát, majd beszélek vele, ha ment 3 kört az épület körül és valamennyire eltűnt a cigiszaga), drogozni méginkább nem drogoztam.
Inni néha ittam, nem leszek álszent egy anonim oldalon, de leginkább peer pressure miatt, mint a saját élvezetem miatt (sőt a nagyon erős alkohol ízt, pl pálinka, sör, nagyobb alkohol százalékú valamik, utálom is). Nem mondom hogy megbántam, mert sose voltam IHB szintem, de semmi extrát nem ad nekem. Van hogy a mai napig megiszok a családdal egy csokilikőrt, vagy egy kis bort, de két kezemen meg tudnám számolni a poharak számát, amit egy évben elfogyasztok. Sőt még bulizni is tudok hajnal 5-ig az alkohol segítsége nélkül.
A barátok, na itt már neccesebben tudlak bátorítani, iszonyat introvertált vagyok, meg duci is, úgyhogy nem sok ember volt a közelemben, aki a barátom lehetett volna, inkább egyetemen indult meg ez a dolog. Azok egy része is elmúlt, jöttek mások, szóval nem az az óvodában leültem a Julcsi mellé homokozni, és azóta is öri barik vagyunk történet. Én elfogadtam, az emberek jönnek mennek, olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy.
A párkapcsolat megint érdekes, én demiszexuálisnak vallom magam, összesen talán 3-szor voltam szerelmes (egyszer általános alsóban, utána 5-6. osztályban, utána 28 évesen), bár minél tovább gondolkozok a dolgokon annál jobban kételkedem abban, hogy azokat tényleg szerelemnek lehet-e nevezni xD Szóval ha igazad van, és csak 30 éves koromig találhattam volna meg az "igazit", akkor megyek is neki a Tiszának, mert az a hajó már elment.
Összességeben: tudom, hogy ilyenkor szar, hogy nem vagy a "közösség része", de ahol nem érzed jól magad és nem egyeznek az értékeitek, ott nem is akarsz a közösség része lenni. Esetleg "ismerkedésnek" tudom ajánlani az interneten a hobbidnak, érdeklődési körödnek megfelelő fórumokat, csoportokat (a leghosszabban tartó barátságaim netek jöttek létre, mert elkezdtünk beszélgetni sorozatokról, amiket szeretek. Nem mondom, hogy ez egy 100%-os módszer, de olyan helyeken is tudsz egy közösség tagja lenni, és talán nem fogod annyira egyedül érezni magad.
Na jó hosszúra sikeredett xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!