Mennyire gáz ha 17 évesen még szűz vagyok, nem dohányzom és még nem voltam soha részeg? 17/lány
Gyógyszert szedek nem ihatok. Bulizni sem voltam még soha kb mert ugye nem ihatok meg nem igazán vannak barátaim ezáltal még nem is szexeltem. Szerelmes sem voltam még soha. És nem, nem vagyok asszexuális.
Dohányzást akkor prábaltam ki amikor elfogyott az esti gyógyszerem és kivoltam idegileg. Az is csak fél szál barna szivarka volt. Ezen kívül nem szívtam még soha cigit és félek hogy ezért a korombelik körében lúzernek számitok. Apukám masszív dohányos és azt látom hogy a dohányzás az ilyen alja emberek szokása ezért sem vonz. Nem vagyok katolikus, nem azért "őrizgetem" a szüzességem.
17 eves vagyok. Sürgősen talalnom kell egy fiut mert 30 évesen mar r*bancnak szamitok
Itt irtak 😢
"A fiuk távolságot tartanak az olyan lányoktól akikről köztudott és látszik hogy szinglik."
Hogy mi van? Te most itt az összes pasit beskatujáztad olyannak, akik csak a párjukat akarják megcsalni/más párját elvenni. Meg hogy is látszik valakin, hogy szingli? Nincs az ujján a három kilós gyémánt gyűrű? Mi van?
Na jó eddig próbáltunk segíteni, meg megérteni, meg elmondani, hogy nincs vége a világnak 29 évesen és 364 naposan, úgyhogy marad a lepontozós tanács.
Elmész egy (több) buliba, eliszod magad, az első pasinak szét teszed a lábad, magadbalősz valamit és meg is oldódott az összes problémád.
Szívesen.
Ennyni idősen így kéne buliznom és bebasznom mert különben luzernek es strébernek szamitok😢
Hát pont ezt mondom, hogy csináld. Senki nem tudja helyetted csinálni, csak te tudod irányítani a lábaidat hová vigyenek.
Üdv, egy "luzer es stréber"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!