Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha 17 évesen még...

Mennyire gáz ha 17 évesen még szűz vagyok, nem dohányzom és még nem voltam soha részeg? 17/lány

Figyelt kérdés

Gyógyszert szedek nem ihatok. Bulizni sem voltam még soha kb mert ugye nem ihatok meg nem igazán vannak barátaim ezáltal még nem is szexeltem. Szerelmes sem voltam még soha. És nem, nem vagyok asszexuális.

Dohányzást akkor prábaltam ki amikor elfogyott az esti gyógyszerem és kivoltam idegileg. Az is csak fél szál barna szivarka volt. Ezen kívül nem szívtam még soha cigit és félek hogy ezért a korombelik körében lúzernek számitok. Apukám masszív dohányos és azt látom hogy a dohányzás az ilyen alja emberek szokása ezért sem vonz. Nem vagyok katolikus, nem azért "őrizgetem" a szüzességem.

2022. nov. 24. 17:11
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Egy átlagos 16 evest szerelmi banat gyötör és öngyilkos akar lenni. Én pedig még meg sem fogtam egy fiú kezét és eletvidam vagyok és alig várom hogy a téliszünetet élvezzem és ha be jön a jó idő görkorizhassak és a szép természetben töltsem az időt és új helyeket ismerjek meg. De a szerelmi bánat egy tipikus tinédzser szokás és nekem még szerelmem sem volt soha. Igazából barataim sincsenek de próbálok baratkozgatni az osztályban.
2022. dec. 17. 12:09
 42/57 anonim válasza:
88%
Nyugi ugyanígy vagyok, nincs belőle semmi. Szerintem szard le az egész dolgot ezek úgy is jönnek majd maguktól. 17L
2022. dec. 17. 12:21
 43/57 anonim ***** válasza:
90%
Felnőtebb fejjel sokkal könyebb megélni a szerelmet mint tiniként és lehet tovább is tart
2022. dec. 17. 12:25
 44/57 A kérdező kommentje:
Q férfiak elitelik a szingli nőket mert hisztis p*csanak tartjak őket. Én akaratomon kívül vagyok szingli. És habár stréber sem vagyok de a fiúk nem igazan szeretik a tanulós lanyokat. Pl az osztályomban is ez figyelhető meg. Olvastam egy oldalon hogy a biblia szerint apiercing bevonza a ferfiakat. Egy ilyen blog oldalon olvastam, majd belinkelem. Szégyellem a szingliséget. Nem is a szüzesseget. Azt erzem selejtes vagyok mert senkinek sem kellek. Gyorsan telnek az evek és már 17 vagyok. 30 eves koromig meg kellene találnom az igazit. A fiuk távolságot tartanak az olyan lányoktól akikről köztudott és látszik hogy szinglik. Pedig en igyekszem nagyon hogy a fiúk közeleben legyek. Sajnos az osztalyomban 5 fiú van csak. Abból 2 autista és nem kifejezetten targyalókepes. Egyikük a fenekemre is racsapott. A másik 3 viszont számomra elég vonzó de nekem nem elég érettek és ő körülöttük mindig van egy csapat csaj. Viszont nagyon kedvesek, mindig köszönnek.
2022. dec. 23. 12:15
 45/57 A kérdező kommentje:
Ha sokáig várok az igazira akkor 35-40 eves koromra egyedül maradok. És nem is vagyok egy modellalkat addigra már csak rosszabb lesz a helyzet.
2023. jan. 2. 10:51
 46/57 A kérdező kommentje:

17 eves vagyok. Sürgősen talalnom kell egy fiut mert 30 évesen mar r*bancnak szamitok

Itt irtak 😢

[link]

2023. jan. 2. 19:47
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológist keresgélj és nenfiút
2023. jan. 2. 22:57
 48/57 anonim válasza:

"A fiuk távolságot tartanak az olyan lányoktól akikről köztudott és látszik hogy szinglik."

Hogy mi van? Te most itt az összes pasit beskatujáztad olyannak, akik csak a párjukat akarják megcsalni/más párját elvenni. Meg hogy is látszik valakin, hogy szingli? Nincs az ujján a három kilós gyémánt gyűrű? Mi van?

Na jó eddig próbáltunk segíteni, meg megérteni, meg elmondani, hogy nincs vége a világnak 29 évesen és 364 naposan, úgyhogy marad a lepontozós tanács.

Elmész egy (több) buliba, eliszod magad, az első pasinak szét teszed a lábad, magadbalősz valamit és meg is oldódott az összes problémád.

Szívesen.

2023. jan. 3. 14:26
 49/57 A kérdező kommentje:

Ennyni idősen így kéne buliznom és bebasznom mert különben luzernek es strébernek szamitok😢

[link]

2023. jan. 3. 15:59
 50/57 anonim válasza:

Hát pont ezt mondom, hogy csináld. Senki nem tudja helyetted csinálni, csak te tudod irányítani a lábaidat hová vigyenek.

Üdv, egy "luzer es stréber"

2023. jan. 3. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!