Mennyire gáz ha 17 évesen még szűz vagyok, nem dohányzom és még nem voltam soha részeg? 17/lány
Gyógyszert szedek nem ihatok. Bulizni sem voltam még soha kb mert ugye nem ihatok meg nem igazán vannak barátaim ezáltal még nem is szexeltem. Szerelmes sem voltam még soha. És nem, nem vagyok asszexuális.
Dohányzást akkor prábaltam ki amikor elfogyott az esti gyógyszerem és kivoltam idegileg. Az is csak fél szál barna szivarka volt. Ezen kívül nem szívtam még soha cigit és félek hogy ezért a korombelik körében lúzernek számitok. Apukám masszív dohányos és azt látom hogy a dohányzás az ilyen alja emberek szokása ezért sem vonz. Nem vagyok katolikus, nem azért "őrizgetem" a szüzességem.
Az a baj hogy nincs bennem a lázadó tiniség
Unom az életet és szerintem kiöregedtem és nem tudok magammal mit kezdeni csak pangok a szürkeségben
Egyetlen boldogsagom a művészet hobbim és a cicáim. Nagyjából úgy élek és gondolkodom mint egy öregasszony. Pedig görkoriztam is amikor jo idö volt kb naponta. Létezik olyan betegség hogy valaki szellemileg nem tinédzser és nincs benne ez a lázadó szellem? Lehet reinkarnációkor egy öreg lelkét kaptam meg? Egyszerűen sok a nyomás rajtam tanulasilag és már csak azért élek hogy vége legyen és éljem túl a vizsgákat, dogákat. Lehet most csak azert vagyok ilyen mert rám jött a téli depresszió és fáradság. Ilyenkor még a termeszet sem szép.
Ne higgy a reinkarnációban, mert nincs. Akit egyszer eltemettek vagy elégettek, az megszűnt létezni.
Neked mindenképpen társaságra van szükséged. Veled egykorú rokonaiddal (osztálytársaiddal) nem tudnál ide-oda járni? Ne csüggedj, hanem nézz utána a szórakozási lehetőségeknek (klubok...).
Ami még talán ahhoz tartozik hogy nem vagyok fiatal és kiöregedtem hogy nincs tetkóm.
Egyik lány osztálytársamnak nonfiguratív tetkók vannak a bokáján és a derekán
Télen is haspólóban van es látszodik a deréktetkója a suliban
Én mondjuk nem mernék csináltani mert nem lehet levenni
Lehet egy kicsit javítana pedig a külsömön. Kozmetikusnál viszont voltam nemrég es nagyon kellemes, jó élmény volt! Amugy a tetkó egyedivé tesz, és a tinédzser kor arra való hogy az ember megmutassa az egyesisegét. Sajnos én sablonos vagyok. Pedig belül más vagyok csak kívülröl vagyok sablonos. Mivel nincsenek barátaim nincs kinek megmutatni a belsőmet. Lehet frigid vagyok?
Ne vágyódj a tetoválásra. Nekem egyenesen gusztustalanok a nagy területeken tetovált nők. Ha nem látszódik - egye fene. Lássa az, akiért csináltatta.
Nyugodj meg -frigid sem vagy, csak a gondolkodásmódod kellene rendbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!